Το κινητό σας αργεί να φορτίσει; Οι TheFixers σας προτείνουν τους πιο γρήγορους φορτιστές.

Φορτιστές για smartphone |

Η μπαταρία του τηλεφώνου σας έχει αρχίσει να υπολειτουργεί; Έχετε παρατηρήσει ότι το κινητό σας δε φορτίζει τόσο γρήγορα όσο πριν; Ίσως φταίει η ίδια η μπαταρία, όμως μη βιαστείτε καθώς μπορεί να φταίει απλά ο φορτιστής. Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα, οι TheFixers σας έχουν τη λύση.

Ο φορτιστήςDEVIASMARTSERIESPD + QCQUICKCHARGER 30W (EUPLUG) – USBX1 (WHITE)σίγουρα δε θα σας απογοητεύσει. Είναι κατασκευασμένος από πολύ ανθεκτικά υλικά, για να είστε σίγουροι ότι θα αντέξει στο χρόνο. Διαθέτει προσαρμογέα δικτύου με 2 εισόδους USB-C και USB-A και ισχύ φόρτισης 30W, με αποτέλεσμα να μπορεί να φορτίζει ένα iPhone από το 0 στο 60% σε 30 μόνο λεπτά. Κι αν έχετε παραπάνω από μια συσκευή, μην ανησυχείτε, καθώς σας παρέχει τη δυνατότητα να φορτίσετε δύο συσκευές ταυτόχρονα.

Αν από την άλλη προτιμάτε να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά προϊόντα Apple για να φορτίσετε το iPhone ή το iPad σας, ο φορτιστήςAPPLECHARGER 20W (EUPLUG, BOXED) – TYPEC (WHITE) (A2347 MHJE3ZM/A)είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Το συγκεκριμένο τροφοδοτικό διαθέτει ισχύ 20W και είναι συμβατό με όλες τις συσκευές που έχουν θύρα USB-C. Ξεχωρίζει για την ανθεκτικότητά του και την ταχύτατη φόρτιση, χάρις την αντίστοιχη λειτουργία.

Φυσικά, αν προτιμάτε τη Samsung ο φορτιστής SAMSUNG PD CHARGER 25W (EU PLUG,BOXED) – TYPE C (BLACK) θα σας καλύψει πλήρως, είτε είστε στο σπίτι, είτε εν κινήσει. Με την εξαιρετικά γρήγορη λειτουργία φόρτισης με ταχύτητα έως 25W, είναι βέβαιο ότι οι συσκευές σας θα είναι μονίμως πλήρως φορτισμένες. Ένας μικρός και ελαφρύς φορτιστής βάρους 50 γραμμαρίων, αλλά ταυτόχρονα συμπαγής και ανθεκτικός, ιδανικός για να τον έχετε πάντα μαζί σας.

Οι TheFixers σας προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας να αντέχει για πάντα. Αν τελικά διαπιστώσετε ότι η μπαταρία εξακολουθεί να κάνει παράπονα, μην ξεχνάτε ότι η ομάδα μας αναλαμβάνει την άμεση επισκευή της. Επισκεφθείτε ένα κατάστημά μας και βρείτε τη λύση για τη συσκευή σας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME