Χάνεις συνεχώς τα AirPods σου; Βρες στους TheFixers τη θήκη που σου ταιριάζει, για να μην αγχωθείς ποτέ ξανά!

Θήκη για AirPods |

Μόλις πήρες τα νέα σου AirPods και πιθανότατα αισθάνεσαι λίγο νευρικός μήπως σπάσουν ή χαθούν. Λοιπόν, έχουμε τη λύση! Οι κορυφαίας ποιότητας θήκες για AirPods έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν το gadget σου και να σε βοηθήσουν να οργανωθείς, ενώ παράλληλα σου προσφέρουν τη δυνατότητα να τους δώσεις μια μοναδική εμφάνιση. Βρες στα καταστήματά μας υπέροχα σχέδια σε θήκες που θα σε εξυπηρετήσουν στη φύλαξη και μεταφορά των αγαπημένων σου AirPods.

Η πρώτη μας πρόταση είναι η UNIQ LINO CASE – AIRPODS 3 – GREY. Μια θήκη για AirPods Gen 3 κατασκευασμένη από υλικό υψηλής ποιότητας Liquid Silicone, σε γκρι χρώμα. Είναι απίστευτα μαλακή και απαλή στην αφή, λειτουργώντας σαν ένα αποκλειστικό μαξιλάρι για τα AirPods σου. Παρέχει πλήρη πρόσβαση στη θύρα φόρτισης, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση.

Μια θήκη για πιο εξεζητημένες απαιτήσεις είναι η NILLKINBOUNCECASE – AIRPODS 1 / 2 – BLUE. Κατασκευασμένη από έναν συνδυασμό υλικών TPU & PC, χαρίζει ολοκληρωμένη προστασία από κραδασμούς και χτυπήματα, χάρις τον απορροφητικό σχεδιασμό τεσσάρων γωνιών. Στο εξωτερικό της είναι εξοπλισμένη με φινίρισμα που απωθεί το νερό και το λάδι, για να μπορείς να την καθαρίζεις με ευκολία. Και για τους πολύ αφηρημένους, διατίθεται μαζί με γάντζο από ανοξείδωτο χάλυβα, ώστε να μην τη χάσετε ποτέ.

Για το τέλος αφήσαμε μια θήκη σε minimal design, που καλύπτει όλες τις απαραίτητες ανάγκες, την DEVIA SILICONE CASE – AIRPODS 3 – PINK. Μια θήκη σιλικόνης, απίστευτα απαλής υφής, σε ροζ χρώμα που ξεχωρίζει, για να μην τη χάνεις ποτέ από τα μάτια σου. Εύκαμπτη αλλά την ίδια στιγμή σταθερή, αποτελεί μια οικονομική επιλογή, που θα προσφέρει σταθερό κράτημα και προστασία στα AirPods 3.

Ελαχιστοποίησε την πιθανότητα να χάσεις ή να χαλάσεις τα AirPods σου με μια θήκη σχεδιασμένη για να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σου. Στους TheFixers θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να διατηρήσεις τα νέα σου ακουστικά ασφαλή, ώστε να μην τα στερηθείς ποτέ.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME