Σε τελικό στάδιο παραγωγής εισέρχεται το iPhone 14

Apple iPhone 14 |

To τεράστιο κύμα προσλήψεων της Foxconn που σηματοδοτεί την έναρξη παραγωγής του iPhone 14 έχει ξεκινήσει, ενώ την ίδια στιγμή προμηθευτές έχουν αρχίσει να αποστέλλουν απαιτούμενα εξαρτήματα σε κατασκευαστές. Είναι λοιπόν προφανές ότι μπαίνουμε σε τελική ευθεία παραγωγής για το πολυαναμενόμενο smartphone που θα ανακοινωθεί επίσημα στις 13 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι δε θα υπάρχει mini version, αλλά ένα iPhone 14 6,1 ιντσών, ένα iPhone 14 Max 6,7 ιντσών, ένα iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και ένα iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών. Μάλιστα τελευταίες εικόνες από θήκες που διέρρευσαν στο Weibo επιβεβαιώνουν τις παραπάνω διαστάσεις.

Apple iPhone 14 |

Ο ίδιος χρήστης δημοσίευσε και εικόνες που δείχνουν τις διαστάσεις των καμερών του 13 Pro Max και του 14 Pro Max, με το δεύτερο να έχει εμφανώς μεγαλύτερο μέγεθος, επιβεβαιώνοντας και τις φήμες για αναβάθμιση.

Apple iPhone 14 |

Καινούριες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η τιμή τους αναμένεται να είναι αρκετά αυξημένη, γεγονός που δεν προκαλεί και μεγάλη έκπληξη, λόγω της γενικότερης αύξησης τιμών που παρατηρείται. Συγκεκριμένα ο Dan Ives της Wedbush Securities ανέφερε ότι αναμένεται μια αύξηση τιμής στα 100 δολάρια για το iPhone 14, καθώς οι τιμές αυξάνονται σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού και η Apple πιθανότατα να μετακυλήσει το κόστος στους καταναλωτές.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME