O υπολογιστής σου βάρυνε από όλα τα αρχεία; Οι TheFixers έχουν τη λύση!

Εξωτερικός σκληρός δίσκος |

Στον υπολογιστή σου έχεις καταχωρημένη όλη την προσωπική ή και επαγγελματική σου ζωή. Καθημερινά πρέπει να σηκώσει το βάρος από πλήθος από φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία, παιχνίδια και ταινίες. Μήπως όμως παραγέμισε και άρχισε να παραπονιέται; Αν ναι, μάλλον ήρθε η ώρα να επεκτείνεις τον αποθηκευτικό σου χώρο, με τη χρήση ενός σκληρού δίσκου.

Δε θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε τη λίστα με τις προτάσεις μας με κάτι διαφορετικό από τους δίσκους της Western Digital, μιας από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες του χώρου. Στη γκάμα μας διαθέτουμε εξωτερικό δίσκο χωρητικότητας 1TB και 2ΤΒ, ώστε να επιλέξεις ανάλογα με το τι ανάγκες έχεις για χώρο. O MyPassport αποτελεί μια κλασική επιλογή εδώ και πολλά χρόνια λόγω της αξιοπιστίας, του κομψού σχεδιασμού του και του συστήματος κρυπτογράφησης που εγγυάται ότι τα αρχεία σας παραμένουν πάντα ασφαλή από αδιάκριτα βλέμματα.

Για σένα που προτιμάς τη Samsung έχουμε τον SAMSUNG T7 TOUCH EXTERNAL SSD 500GB. Ο συγκεκριμένος SSD δίσκος μπορεί να έχει λίγο μικρότερη χωρητικότητα, όμως μας κερδίζει με τα τρομερά εξελιγμένα features του. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι με τη θύρα USB 3.2 Gen 2 μπορείς να μεταφέρεις τα αρχεία σου έως και 9,5 φορές πιο γρήγορα από ότι θα έκανες με έναν HDD, ενώ με την κρυπτογράφηση AES 256-bit μπορείς να τον ξεκλειδώσεις με το άγγιγμα του δακτύλου σου ή με κωδικό πρόσβασης. Μια συμπαγής κατασκευή ανθεκτική στους κραδασμούς, συμβατή με πλήθος από συσκευές και απλή και διαισθητική ρύθμιση.

Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέψουμε και τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους Silicon Power. H ιδιαιτερότητα των συγκεκριμένων HDD έγκειται στην κατασκευή τους από υλικά όπως στρατιωτικού επιπέδου αλουμίνιο με αντικραδασμική προστασία. Διαθέσιμοι σε 1,2 ή 4 TB, διαφορετικά μεγέθη και εξωτερική επίστρωση από μέταλλο ή από υλικά ανθεκτικά στο νερό, τις γρατζουνιές και τα δακτυλικά αποτυπώματα. Με τους HDD Silicon Power ένα είναι σίγουρο, οι αναμνήσεις σας θα παραμείνουν ασφαλείς για πάντα.

Στα φυσικά καταστήματα και το eshop των TheFixers θα βρεις τις κορυφαίες επιλογές για να επεκτείνεις τον αποθηκευτικό χώρο των συσκευών σου, να ελαφρύνεις τον υπολογιστή σου και να μη χρειαστεί να σβήσεις καμία απολύτως ανάμνηση.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME