Θέλεις καινούριο φορητό υπολογιστή, αλλά δε θέλεις να πλήξεις το budget σου; Οι TheFixers σου προτείνουν used Laptop στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Used-Refurbished- Μεταχειρισμένο Laptop |

Οι φορητοί υπολογιστές είναι απαραίτητα εργαλεία για την ζωή πολλών από εμάς. Είτε τους χρειάζεσαι για επαγγελματικές υποχρεώσεις, είτε για προσωπικούς λόγους, η ευκολία μεταφοράς και η εξοικονόμηση χώρου που προσφέρουν, επιβεβαιώνουν ότι τα laptops δεν αποτελούν πολυτέλεια, αλλά βασική ανάγκη. Όμως οι τιμές τους μπορεί να είναι απαγορευτικές. Για αυτό και οι TheFixers σου προτείνουν ελαφρώς μεταχειρισμένα Laptop, σε χαμηλή τιμή, που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από μια καινούρια συσκευή.

LENOVO THINKPAD T460 |

Πρώτο στη λίστα μας είναι το LENOVO THINKPAD T460. Ένα μικρού μεγέθους laptop με οθόνη 14 ιντσών. Μη σε ξεγελά όμως το μέγεθος, γιατί αυτή η συσκευή κρύβει μέσα της έναν πανίσχυρο επεξεργαστή Intel Core i5, 8 GB RAM και έναν ταχύτατο SSD χωρητικότητας 128 GB. Μεγάλο του ατού είναι επίσης η ευελιξία στη συνδεσιμότητά του. Περιλαμβάνει τρεις θύρες USB-A, ένα mini display port, μια θύρα HDMI και σύνδεση Bluetooth 4.1.

USED NB LENOVO THINKPAD T470S |

Ακόμη ένα refurbished laptop που ξεχωρίζουμε είναι το USED NB LENOVO THINKPAD T470S. Μια πιο εξελιγμένη version του προηγούμενου, σε ίδιο μέγεθος, αλλά με πιο προηγμένα χαρακτηριστικά. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη μεγαλύτερη χωρητικότητα δίσκου στα 256 GB, τα γραφικά Skylake GT2 (HD Graphics 520), την ενσωματωμένη webcam, το fingerprint scanner και την επιπλέον θύρα USB-C.

Αν λοιπόν αναζητάς τον φορητό υπολογιστή που θα σου λύσει τα χέρια και δε θα βαρύνει την τσέπη σου, είσαι στο σωστό σημείο. Και να θυμάσαι ότι τα used laptop των TheFixers περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο ποιότητας και έχουν εγγύηση έξι μηνών, για να είσαι καλυμμένος ότι κι αν συμβεί.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME