Έχεις όρεξη για αλλαγή; Θέλεις να δώσεις μια παιχνιδιάρικη νότα στην καθημερινότητά σου, χωρίς όμως να ξοδέψεις μια περιουσία; Τι καλύτερο λοιπόν από μια νέα θήκη για τo αγαπημένο σου gadget, τα AirPods. Στους TheFixers θα βρεις θήκες από πρωτοποριακές εταιρείες, σχεδιασμένες για κάθε γούστο και αισθητική.

Αν το γούστο σου λοιπόν είναι πιο εκλεπτυσμένο και ψάχνεις πάντα κάτι το ξεχωριστό, γνώρισε την Ideal of Sweden. Στη μεγάλη ποικιλία προϊόντων της θα βρεις glamorous κομμάτια σε κροκό, animal print και marble μοτίβα, διακριτικές και minimal γραμμές, νατουραλιστικά φλοράλ μοτίβα, αλλά και θήκες σχεδιασμένες ως μίνι τσαντάκια, που κλέβουν τις εντυπώσεις. Οι θήκες αυτές σίγουρα δεν είναι για τον καθένα, αλλά για τον πιο fashion forward καταναλωτή, που δίνει μεγάλη προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

Αν πάλι προτιμάς πιο απέριττη αισθητική, χωρίς όμως να είναι βαρετή, τότε πρέπει να τσεκάρεις τις θήκες που προσφέρει η Laut. Εδώ θα βρεις ανεπιτήδευτο σχεδιασμό και μέγιστη λειτουργικότητα, σε ευρεία γκάμα μοτίβων και χρωμάτων, για κάθε τύπο AirPods. Μια κομψή και διαχρονική λύση για την προστασία των ακουστικών σου από γρατζουνιές, πτώσεις και χτυπήματα.

Και φυσικά δε θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τις θήκες Devia. Μια budget friendly επιλογή που θα καλύψει όλες σου τις ανάγκες. Οι συγκεκριμένες θήκες έχουν όλα όσα μπορεί να χρειαστείς από ένα τέτοιο αξεσουάρ. Είναι κατασκευασμένες από εύκαμπτη και μαλακή σιλικόνη, δίνουν άμεση πρόσβαση στη θύρα φόρτισης και διατίθενται σε αμέτρητα χρώματα για να επιλέξεις αυτήν που σου ταιριάζει γάντι.

Όποιο κι αν είναι το στιλ σου, οι TheFixers έχουν για σένα το πιο ταιριαστό αξεσουάρ. Επισκέψου το eshop ή τα φυσικά μας καταστήματα και δες τις από κοντά, για να βρεις την απόλυτη θήκη για τα AirPods σου.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME