Είσαι μονίμως με το κινητό στο αυτί; Τότε μάλλον χρειάζεσαι ένα από τα Bluetooth της ομάδας των TheFixers

Bluetooth |

Όσοι από εμάς ασχολούνται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και μιλούν με πλήθος ανθρώπων μέσα στη μέρα, έχουν βρεθεί σίγουρα σε αυτήν την άβολη θέση. Βλέπεις μια σημαντική κλήση στο κινητό σου, κρατάς τις σακούλες με τα ψώνια, ενώ ταυτόχρονα προσπαθείς να ξεκλειδώσεις το αμάξι και να βάλεις τα παιδιά να κάτσουν ήσυχα στη θέση τους. Στους TheFixers θέλουμε να κάνουμε τη ζωή σου πιο εύκολη με όποιον τρόπο μπορούμε. Μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να σου κάνουμε τα ψώνια ή να κρατήσουμε τα παιδιά, όμως σίγουρα έχουμε προϊόντα τεχνολογίας που θα σου λύσουν τα χέρια. Για αυτό σου προτείνουμε τα αγαπημένα μας ασύρματα Bluetooth ακουστικά.

Πρώτα στη λίστα μας είναι τα DEVIA KINTONE SERIES JOY A13 TWS TRUE WIRELESS IN-EAR EARPHONES – BLUETOOTH, με τα οποία θα απολαύσεις τέλειο ήχο, ασύρματη σύνδεση και απόλυτη ελευθερία. Εξοπλισμένα με δυνατό ηχείο 13 mm και σύνθετο διάφραγμα PET, ο καθαρός ήχος τους θα σε εκπλήξει. Κατασκευάζονται από καλούπια υψηλής ακρίβειας και ο εργονομικός σχεδιασμός τους προσφέρει άνετη εφαρμογή σε κάθε ανατομική ιδιαιτερότητα. Καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια και μπορούν να λειτουργούν αδιάκοπα για 5 ώρες ή 20 ώρες, αν κάνεις χρήση της θήκης φόρτισης.

Συνεχίζουμε με τα HAMA TRUE WIRELESS EARPHONES FREEDOM LIGHT, τα οποία χρησιμοποιούν τεχνολογία αιχμής και σου δίνουν τη δυνατότητα να τα διαχειριστείς με τη χρήση φωνητικών εντολών. Διαθέτουν υποστήριξη φωνητικών οδηγών Siri και Google Assistant, ενσωματωμένο μικρόφωνο για εύκολη εναλλαγή λειτουργίας από αναπαραγωγή μουσικής σε απάντηση κλήσεων και αυτόματη ζεύξη, ώστε να συνδέονται άμεσα με το smartphone σου. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους φτάνει τις 7 ώρες συνεχούς λειτουργίας, ή τις 28, αν τα επαναφορτίσεις στη θήκη τους, η οποία γεμίζει πλήρως σε μόλις 2,5 ώρες. Έρχονται σε τέσσερις αποχρώσεις, για να βρεις αυτά που σου ταιριάζουν περισσότερο.

Και για το τέλος αφήσαμε τα πιο ιδιαίτερα, που φυσικά δεν είναι άλλα από τα αγαπημένα μας APPLE AIRPODS 3. Η κορυφαία επιλογή για όλες τις Apple συσκευές, που προσφέρει εύκολη ρύθμιση και γρήγορη πρόσβαση στο Siri. Εδώ δε χρειάζεται να διευκρινίσουμε καν ότι θα έχεις την πιο πλούσια ποιότητα ήχου, χάρις την τεχνολογία Spatial Audio, που χαρίζει τρισδιάστατη αίσθηση ήχου και τον δυναμικό ενισχυτή συχνοτήτων, που παράγει δυνατά μπάσα και κρυστάλλινα πρίμα. Και αναφορικά με τις κλήσεις, το εσωτερικό τους μικρόφωνο είναι καλυμμένο με ειδική σίτα που μειώνει τους εξωτερικούς θορύβους. Τα AirPods 3 προσφέρουν μια επιπλέον ώρα ζωής μπαταρίας σε σχέση με τα προηγούμενης γενιάς. Συνολικά δηλαδή θα έχεις έως 6 ώρες απρόσκοπτης αναπαραγωγής μουσικής και 4 ώρες ομιλίας, ενώ με τη θήκη φόρτισης εξασφαλίζεις μέχρι και 30 ώρες ακρόασης.

Για όποιο λόγο κι αν τα χρειάζεσαι, σε οποιεσδήποτε συνθήκες κι αν πρέπει να μιλήσεις, με τη βοήθεια των TheFixers θα βρεις τα ακουστικά εκείνα που είναι σαν να φτιάχτηκαν αποκλειστικά για σένα. Ανακάλυψε την τεράστια γκάμα προϊόντων μας στο eshop και τα φυσικά μας καταστήματα.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME