Καλώδια και κονέκτορες από τους TheFixers για να συνδέσεις άμεσα και γρήγορα κάθε σου συσκευή

Καλώδια και κονέκτορες |

Στην καθημερινότητά μας χρησιμοποιούμε πλήθος από φορητές συσκευές για κάθε είδους εργασία. Πολλές φορές όμως δε συνδέονται όλες με ευκολία μεταξύ τους, καθώς έχουν διαφορετικές θύρες σύνδεσης και τρόπο φόρτισης, με αποτέλεσμα να έχεις γεμίσει με δεκάδες καλώδια τα συρτάρια σου και να εκνευρίζεσαι κάθε φορά που ψάχνεις το κατάλληλο για την εκάστοτε συσκευή. Στο άρθρο μας όμως θα βρεις τη λύση.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα iPhone είναι αξεπέραστα. Όμως αν θέλεις να τα συνδέσεις με τα αγαπημένα σου ενσύρματα ακουστικά, μάλλον θα προβληματιστείς. Για αυτό σου έχουμε το UGREEN ADAPTER – LIGHTNING TO 3.5MM, με πιστοποίηση Apple MFi για να μην αντιμετωπίσεις κανένα μήνυμα σφάλματος κατά τη σύνδεση. Ένα καλώδιο με πολλές λειτουργίες που σου επιτρέπει να ελέγχεις την ένταση του ήχου, να κάνεις εναλλαγή ανάμεσα στα κομμάτια που θες να ακούσεις και να απαντάς κλήσεις.

Αν πάλι θέλεις να συνδέσεις τα ακουστικά σου με το tablet σου ή κάποια άλλη συσκευή χωρίς θύρα jack, το προϊόν για σένα είναι το SAMSUNG ADAPTER – TYPE C TO 3.5MM. Χρησιμοποίησέ το για να ακούσεις μουσική, για να επεκτείνεις τη μνήμη των συσκευών σου και για να μεταφέρεις γρήγορα αρχεία.

Και για να συνδέσεις το MacBook και το iPad σου με κάθε τύπο ακουστικών και ηχείων με θύρα jack, σου προτείνουμε το APPLE ADAPTER – TYPE C TO 3.5MM. Απόλαυσε κρυστάλλινο ήχο, χωρίς να κάνεις καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Όποιες συσκευές θελήσεις να συνδέσεις, οι TheFixers έχουν το κατάλληλο gadget που θα σου λύσει τα χέρια. Μην μπερδεύεσαι άλλο με αντιαισθητικά και περιττά καλώδια. Επισκέψου τα καταστήματα ή το e-shop μας και βρες αυτό που σου ταιριάζει τέλεια.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME