Ψάχνεις καινούρια ακουστικά και δεν ξέρεις τι να διαλέξεις; Οι TheFixers σου προτείνουν τα καλύτερα ακουστικά για κάθε περίσταση

Ακουστικά και φορητά ηχεία από το eshop των TheFixers |

Τα ακουστικά δε λείπουν πλέον από το tech gear κανενός. Είτε τα θέλεις για να ακούς μουσική, είτε για να συμμετέχεις στα meetings της δουλειάς, είτε για να συγκεντρωθείς καλύτερα στην εργασία σου, ανενόχλητος από εξωτερικούς θορύβους που σου αποσπούν την προσοχή. Εφόσον λοιπόν βασίζουμε τόσο μεγάλο μέρος της ζωής μας σε αυτά, επιβάλετε να επιλέξουμε τα καλύτερα που μπορεί να αντέξει το budget μας. Στους TheFixers έχουμε τα πιο ποιοτικά για κάθε κατηγορία τιμής και τα συγκεντρώσαμε όλα στην παρακάτω λίστα.

Ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα των τελευταίων ετών, τα JBL TUNE 500 ON-EAR UNIVERSAL HEADPHONES & MIC, προσφέρουν άψογη ποιότητα ήχου, καθαρά μπάσα, εκτεταμένη συμβατότητα με πλήθος από συσκευές και δυνατότητα σύνδεσης με Siri ή Google Now. Διαθέτουν ηχείο 32mm και τηλεχειριστήριο ενός κουμπιού, ενώ είναι ενισχυμένα με πάρα πολύ άνετα μαξιλάρια αυτιών και στήριγμα κεφαλής. Μια value for money επιλογή που δεν απαιτεί πολλή σκέψη για να μάθετε τη χρήση της.

Σε παρόμοιο στιλ, αλλά με πιο ρετρό διάθεση, σου προτείνουμε τα FRESH ‘N REBEL CAPS 2 HEADPHONES – 3.5MM JACK. Μια «πολυμορφική» συσκευή που λειτουργεί ασύρματα αλλά και με καλώδιο. Πρόκειται για on ear ακουστικά που ακουμπάνε αναπαυτικά επάνω στα αυτιά, χωρίς να απομονώνουν πλήρως τους ήχους του περιβάλλοντος, οπότε είναι ασφαλή για χρήση και σε εξωτερικούς χώρους, όπου απαιτείται να έχεις επίγνωση του τι συμβαίνει. Ακόμη ένα πλεονέκτημά τους είναι η ευκολία τους στη μεταφορά. Χάρις τις αναδιπλούμενες κάψες, μπορείς να τα χωρέσεις εύκολα και σε ένα μικρό τσαντάκι.

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να παραμελήσουμε τους φίλους της Apple. Για σας λοιπόν έχουμε τα APPLE EARPODS – LIGHTNING, σχεδιασμένα με βάση τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας της εταιρείας. Τα earpods διαθέτουν lightning κονέκτορα, μικρόφωνο και χειριστήριο για να τερματίζεις με ευκολία τις κλήσεις και να αλλάζεις άμεσα κομμάτι μόλις το βαρεθείς και θέλεις να πας στο επόμενο. Ο μελετημένος σχεδιασμός τους τα καθιστά άνετα και βολικά για τα αυτιά, ενώ αποδίδουν μάλιστα μεγάλη ένταση ήχου με ελάχιστη παραμόρφωση και απώλεια ποιότητας.

Ότι τύπος ακουστικών σου αρέσει, για όποιο λόγο κι αν προορίζεις τη χρήση τους, στους TheFixers θα βρεις το ιδανικό ζευγάρι για σένα. Ανακάλυψε την πλούσια γκάμα μας στα καταστήματα και το e-shop μας και επέλεξε αυτά που ανταποκρίνονται στη δική σου ανάγκη.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME