H αγορά tablet είναι επένδυση. Επέλεξε μια από τις θήκες προστασίας των TheFixers και προστάτεψε το tablet σου από κάθε έκτακτη ανάγκη!

Θήκη προστασίας για tablet |

Στοιχηματίζουμε ότι τώρα που πήρες καινούριο tablet δεν το αφήνεις απ’ τα χέρια σου. Μην ξεχνάς όμως ότι μια φορά να σου πέσει, μπορεί να πάθει ανεπανόρθωτη ζημιά. Μέσα στον ενθουσιασμό σου για το νέο σου gadget δεν πρέπει να ξεχάσεις ότι η συγκεκριμένη αγορά αποτελεί επένδυση, κι αν θες να αποδώσει, οφείλεις να την προστατέψεις με κάθε τρόπο από χτυπήματα και φθορές. Η ομάδα των TheFixers σου προτείνει λοιπόν τις πιο ανθεκτικές θήκες προστασίας.

Πρώτη μας επιλογή η NILLKIN BEVEL LEATHER CASE – IPAD 10.2″ 2019 / 2020 / 2021. Μια θήκη με κλασική και κομψή εμφάνιση, κατασκευασμένη από TPU και PC υλικά. Στο εξωτερικό της είναι καλυμμένη με απαλή δερματίνη υψηλής ποιότητας, διαθέτει αντιολισθητικό πτερύγιο και ενσωματωμένο μαγνήτη που υποστηρίζει λειτουργία αυτόματης αφύπνισης και ύπνου. Ο σχεδιασμός της μάλιστα προστατεύει και τον φακό της κάμερας του iPad σου, ενώ παράλληλα σου δίνει τη δυνατότητα να τη μετατρέψεις σε βάση.

Ακόμα μια επιλογή για όσους έχουν iPad είναι η DUX DUCIS BOOK CASE – IPAD 9.7. Μοντέρνος σχεδιασμός, εκλεπτυσμένη απλότητα και αποτελεσματική προστασία είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη θήκη. Κατασκευασμένη από vegan τεχνόδερμα ανθεκτικό στο φως του ήλιου και σκληρά υλικά που θα προστατέψουν όλες τις πλευρές του tablet σου.

Και αν έχεις παιδιά και ψάχνεις μια θήκη που θα ανταποκριθεί στη «σκληρή μεταχείριση» του μικρού σου, σου προτείνουμε τη LAUT LITTLE BUDDY CASE. Μια θήκη κατασκευασμένη από εύκαμπτη σιλικόνη, με εύχρηστη και εργονομική λαβή, που την καθιστά ιδανική για χρήση από μικρά χέρια. Το EVA υλικό είναι ασφαλές, μη τοξικό και μπορεί να αντέξει δυνατές πτώσεις και χτυπήματα. Η ιδανική θήκη για να μετατρέψεις το iPad σου σε ολοκληρωμένο σταθμό ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Ότι κι αν ψάχνεις για την προστασία του tablet σου, το έχουμε εμείς! Περιηγήσου στο e-shop μας ή ρίξε μια ματιά σε ένα από τα πολλά φυσικά μας καταστήματα και η ομάδα των TheFixers θα χαρεί να σε εξυπηρετήσει, για να βγάλεις από πάνω σου ακόμη ένα άγχος.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME