Samsung Galaxy Z Flip & Z Fold: Όλες οι αναβαθμίσεις των νέων Foldable της Samsung

Samsung Galaxy Z Flip & Z Fold |

Tα νέα αναδιπλούμενα κινητά της τα Galaxy Ζ Fold4 και Flip4 παρουσίασε πρόσφατα η Samsung στο Galaxy Unpacked event της. Μέχρι στιγμής μας έχουν προκαλέσει ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις καθώς συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά δείχνουν εμφανώς βελτιωμένα σε πολλά σημεία.

Το μεγάλο κινητό της σειράς, το Z Fold 4, διαφοροποιείται από τον προκάτοχό του στις διαστάσεις, όντας πιο κοντό και ελάχιστα πιο πλατύ, με αποτέλεσμα να διευκολύνει τη χρήση με το ένα χέρι. Τα bezels της οθόνης είναι μικρότερα και η συσκευή ελαφρύτερη, δημιουργώντας την αίσθηση μιας πιο compact και εκλεπτυσμένης συσκευής.

Οι κάμερες έχουν λάβει επίσης σημαντικές αναβαθμίσεις, με τον βασικό αισθητήρα να φτάνει τα 50MP με οπτική σταθεροποίηση και να συνοδεύεται από αισθητήρα ultra-wide 12MP και έναν τηλεφακό 10MP με 3x οπτικό zoom. Η οθόνη είναι Dynamic AMOLED 2X με διαστάσεις 6.2” στην εξωτερική και 7.6” στην εσωτερική.

Η τιμή εκκίνησης για το Z Fold ξεκινά στα 1.899€ για το μοντέλο των 256GB.

Πιο πολύ όμως μας εντυπωσίασε το Samsung Galaxy Z Flip, με τη βελτιωμένη μπαταρία του χωρητικότητας 3,700 mAh και τον επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1 Plus. Η κύρια και η δευτερεύουσα κάμερα είναι στα 12MP, ενώ η selfie είναι των 10MP και διαθέτει βελτιωμένο αισθητήρα που χαρίζει 65% πιο φωτεινές φωτογραφίες.

Η εσωτερική οθόνη του Z Flip 4 φτάνει τις 6.7” με ανάλυση 2640×1080 pixels, ενώ η εξωτερική του είναι τις 1.9” με ανάλυση 512×260. Το πλαίσιο της συσκευής είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και η εξωτερική γυάλινη πλευρά προφυλάσσεται με Gorilla Glass Victus+. Το κινητό να διαθέτει μάλιστα ένα στοιχείο που δεν έχουμε δει σε άλλο foldable, την πιστοποίηση IPX8 για προστασία ενάντια στο νερό.

Το Z Flip διπλωμένο έχει διαστάσεις 84.8×71.9×15.9mm, ώστε να χωρά ακόμα και στην τσέπη ενός πουκαμίσου. Η τιμή εκκίνησης στη χώρα μας φτάνει τα 1.150€.

Η συγκεκριμένη σειρά, όπως αναφέρει η εταιρεία, αντικατοπτρίζει τη λογική της για τι μέλλον και έχει σκοπό να παρέχει premium καινοτόμα προϊόντα, σε αντίθεση με τη σειρά Α που επιδιώκει να προσφέρει δυνατά χαρακτηριστικά σε προσιτές τιμές.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME