Εξοικονομήστε χρήματα αγοράζοντας ένα refurbished iPhone από τους TheFixers

refurbished iPhone | used iPhone | μεταχειρισμένα iPhone |

Σε ποιον δεν αρέσουν τα iPhones; Πρωτοποριακή τεχνολογία, μοντέρνος σχεδιασμός ευχρηστία, λειτουργικότητα και ποιότητα συνδυάζονται σε ένα αποτέλεσμα που όλοι προσπαθούν να μιμηθούν και να ξεπεράσουν. Το γεγονός αυτό εν μέρη δικαιολογεί την αυξημένη τους τιμή, όμως εμείς φροντίζουμε να παρέχουμε ελαφρώς μεταχειρισμένα iPhone σε ανταγωνιστικές τιμές, για να κάνουμε την τεχνολογία αιχμής προσιτή σε όλους.

IPHONEX 64GB |

Πρώτο στη λίστα μας το IPHONEX 64GB, που ενθουσιάζει μόνο και μόνο από την εμφάνισή του. Με ανθεκτικό γυαλί στην μπροστά και την πίσω όψη αποτελεί ένα από τα πιο ανθεκτικά στην υγρασία και τη σκόνη κινητά. Διαθέτει selfie κάμερα 7mp με προηγμένη λειτουργία πορτρέτου με εκπληκτικό εφέ βάθους, ευρεία λήψη χρωμάτων, αυτόματη σταθεροποίηση εικόνας και ακριβή έλεγχο της έκθεσης. H εμπρόσθια κάμερα περιλαμβάνει ευρυγώνιο φακό 12MP και τηλεφακό 12MP με 2x οπτικό zoom. Η ισχύς του επεξεργαστή Apple A11 Bionic στα 2.39 GHz και η μνήμη στα 3GB, εγγυώνται τις καλύτερες ταχύτητες, ανεξάρτητα από το πόσες λειτουργίες πραγματοποιούνται την ίδια στιγμή.

IPHONE 11 64GB |

Επόμενο στη λίστα μας με τα used iPhone είναι το IPHONE 11 64GB. Μια συσκευή εξοπλισμένη με ένα από τα γρηγορότερα chip που έχουν υπάρξει ποτέ σε smartphone. Με τον πανίσχυρο A13 Bionic τα πάντα τρέχουν ομαλά και απρόσκοπτα και η μπαταρία κρατά ακόμη περισσότερο, χάρις την αποδοτική διαχείριση ισχύος. Η οθόνη Liquid Retina LCD χαρίζει απίστευτη ζωντάνια χρωμάτων, ενώ η διπλή κάμερα 12ΜΡ με νέας γενιάς HDR και night mode προσφέρει φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας.

IPHONE 8 64GB |

Και πριν κλείσουμε, παρουσιάζουμε το πολύ αγαπημένο μας IPHONE 8 64GB. Ο συνδυασμός από γυαλί και αλουμίνιο χαρίζει μια εκπληκτική εμφάνιση και ανθεκτικότητα, ενώ η οθόνη Retina HD με τεχνολογία True Tone ρυθμίζει αυτόματα την ισορροπία λευκού ώστε να ταιριάζει με το φωτισμό του περιβάλλοντος γύρω σου. Η selfie κάμερα φτάνει τα 7ΜΡ και η πίσω κάμερα τα 12ΜΡ, με μεγαλύτερο αισθητήρα, ανανεωμένα χρωματικά φίλτρα, οπτικό σταθεροποιητή, βαθύτερα pixels και δυνατότητα λήψης βίντεο 4K στα 60fps. Όπως και το πρώτο στη λίστα μας, έτσι και αυτό είναι εξοπλισμένο με chipset Apple A11 Bionic, οπότε να είστε σίγουροι ότι δε θα σας καθυστερήσει ποτέ.

Αναζητήστε σε εμάς το refurbished iPhone που επιθυμείτε και επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικές μας τιμές, που δε θα βρείτε πουθενά αλλού. Η αγορά ενός νέου iPhone δε χρειάζεται να είναι τόσο κοστοβόρα, αρκεί να απευθυνθείτε στην ομάδα των TheFixers, για να κάνετε δικό σας το κινητό των ονείρων σας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME