Αέρας ανανέωσης στα νέα Pro μοντέλα της iPhone – Always On οθόνη και notch σε σχήμα «χαπιού»

iPhone 14 |

Notch  που… αλλάζει σχήμα, Always On οθόνη και αρκετά βελτιωμένη κάμερα στα 48 MP! Αέρας ανανέωσης και καινοτομίας πνέει στα νέα Pro μοντέλα της σειράς iPhone14, το Pro και το Max, τα οποία έρχονται σε μεγέθη 6.1 και 6.7 ιντσών αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα, είναι τα μοναδικά iPhone νέας γενιάς που ενσωματώνουν το καινούργιο και πανίσχυρο A16 Bionic chip, το οποίο είναι κατά 40% γρηγορότερο από τον ανταγωνισμό.

Υψηλότερη φωτεινότητα, λειτουργία Always On

Σε ό,τι αφορά την οθόνη, η Super Retina XDR με ProMotion διαθέτει την υψηλότερη φωτεινότητα από κάθε άλλο smartphone αγγίζοντας τα 2.000 nits και τα 1600 σε HDR λειτουργία, ενώ ενσωματώνει για πρώτη φορά Always-On τεχνολογία.

Αυτό επιτρέπει στο notch να μεταμορφώνεται ανάλογα την περίσταση και την ειδοποίηση που θέλει να προβάλλει, σε μια λειτουργία που η Apple την ονομάζει «Dynamic Island».

Αξίζει φυσικά να τονίσουμε πως οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και τα Pro μοντέλα φέρουν το νέο μικρότερο notch σε σχήμα «χαπιού».

Πιο ανθεκτικά από ποτέ

Άλλη μια υπόσχεση της Apple είναι πως τα iPhone 14 Pro/ Pro Max είναι κατασκευασμένα πιο ανθεκτικά από ποτέ με κεραμική επίστρωση (Ceramic Shield το λέει) στο γυαλί της οθόνης, κάτι που προσφέρει δυνατότερη προστασία από κάθε άλλο γυαλί σε smartphone, καθώς και από πιτσιλιές, ατυχήματα με νερό και αντοχή στη σκόνη.

Δυο φορές καλύτερη κάμερα

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια η Apple αναβαθμίζει πλήρως την ανάλυση της κάμερας των iPhone και έτσι τα 14 Pro/Pro Max θα φέρουν quad-pixel αισθητήρα ανάλυσης 48MP.

Χάρη στην Photonic Engine, οι νέες κάμερες καταφέρνουν x2 βελτίωση σε οποιαδήποτε είδους και συνθήκης low light φωτογραφίας, ενώ αναβαθμίζει το flash για να είναι διπλά πιο φωτεινό από πέρυσι. Στην telephoto κάμερα το οπτικό ζουμ φτάνει πλέον το x3. Όλες οι κάμερές του μπροστινές και οπίσθιες, γενικότερα, φέρουν διπλάσια καλύτερη απόδοση σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού.

Τώρα στο βίντεο, τα Pro έχουν το action mode για καταγραφή με απόλυτα σταθερό κάδρο, ενώ το Cinematic Mode βελτιώνεται με καταγραφή στα κινηματογραφικά στάνταρ των 4Κ/30fps και 4K/24fps.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME