Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε τα πιο δυνατά power banks

Powerbanks |

Με την εκτεταμένη χρήση που κάνουμε στα κινητά μας τηλέφωνα είναι λογικό να μη μας φτάνει η μπαταρία. Τα powerbanks λοιπόν αποτελούν ένα απαραίτητο καθημερινό αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα μας. Η ομάδα των TheFixers σου προτείνει εκείνα με τη μεγαλύτερη ισχύ και την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής, για να μην ξεμείνεις ποτέ ξανά.

HAMA POWERBANK SLIM5-HD |

Το HAMA POWERBANK SLIM5-HD είναι ιδανικό για σένα που δίνεις μεγάλη σημασία και στην εμφάνιση, εκτός από τη λειτουργικότητα. Ο μικροσκοπικός σχεδιασμός χωράει σε κάθε τσέπη και το ροζ χρώμα του δίνει μια αναζωογονητική αισθητική. Οι κυψέλες υψηλής πυκνότητας επιτρέπουν μια πιο συμπαγή και ελαφριά κατασκευή σε σχέση με τις συμβατικές και εγγυώνται τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και την κορυφαία ποιότητα.

HAMA SUPREME POWERBANK 20HD |

Ακόμα μια επιλογή από τη HAMA, είναι το HAMA SUPREME POWERBANK 20HD. Η κομψή και διακριτική του εμφάνιση κρύβει μέσα ένα «τέρας» με ισχύ 20.000MAH. Παρέχει εύκολη και γρήγορη σύνδεση χάρη στο βύσμα USB-C που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Input και Output και βελτιστοποιημένη διαδικασία φόρτισης εξοικονομεί την μπαταρία, παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κάθε συσκευής σου.

BELKIN POWERBANK |

To BELKIN POWERBANK με ισχύ 10.000mAh περιλαμβάνει δύο θύρες USB-A και μία θύρα USB-C για να διατηρήσεις όλες τις συσκευές σου φορτισμένες, παρέχοντας έως και 15W ισχύος για το smartphone και δύο ακόμη αξεσουάρ. Οι κυψέλες Li-ion ρυθμίζουν τη θερμοκρασία, αποτρέποντας την υπερθέρμανση και υπερδιπλασιάζοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των συσκευών σας.

FRESH 'N REBEL POWERBANK |

Το FRESH ‘N REBEL POWERBANK δεν είναι ένα απλό tool για να γεμίζει ενέργεια, καθώς διαθέτει έξι λειτουργίες ασφαλείας που προστατεύουν τις συσκευές από υπερθέρμανση, αυξημένη τάση, βραχυκύκλωμα κ.α. Είναι μικρό και συμπαγές και χωρά ακόμα και στην τσέπη ενός τζιν, για να μπορείς να τον πάρεις μαζί σου παντού. Ένας ακόμη τομέας στον οποίο ξεχωρίζει, είναι η εμφάνιση, με τις απαλές του γραμμές και τη μαλακή επένδυση υψηλής ποιότητας.

Αν λοιπόν ψάχνεις το powerbank που θα σου παρέχει την μέγιστη δυνατή απόδοση για τα λεφτά του, επέλεξε ένα από τη λίστα μας και δε θα απογοητευτείς. Στα καταστήματα και το eshop μας είμαστε πάντα εξοπλισμένοι με τα πιο ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, φροντίζοντας πάντα να διατηρούμε τις τιμές μας προσιτές σε όλους.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME