Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4: Ποιο θα προτιμήσετε;

Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4 |

Θέλετε ένα ισχυρό smartphone που να διπλώνει ή ένα που να… ξεδιπλώνεται και να μετατρέπεται σε tablet;

Το Samsung Galaxy Z Fold 4 και το Galaxy Z Flip 4 είναι διαφορετικές συσκευές, ωστόσο και τα δύο διαθέτουν ταχύτερους, πιο αποδοτικούς επεξεργαστές Snapdragon 8+ Gen. Ταυτόχρονα, έχουν ανθεκτικό πάνελ κύριας οθόνης.

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στα κύρια χαρακτηριστικά των δύο συσκευών!

Το Z Fold 4 απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα αναδιπλούμενο κινητό που όταν ξεδιπλώνεται, προσφέρει μεγαλύτερη οθόνη, ενώ το Z Flip 4 είναι για εκείνους που θέλουν μια κανονική οθόνη όταν ξεδιπλώνεται αλλά σε μικρότερη και πιο τσέπης μορφή όταν είναι διπλωμένη.

Εάν θέλετε να μετατρέψετε το κινητό σας σε επαγγελματικό εργαλείο, τότε το Z Fold 4 είναι μια εξαιρετική επιλογή. Απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους για κάτι περισσότερο από απλά βασικά στοιχεία τηλεφώνου.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως tablet και ίσως ακόμη και ως υπολογιστή! Περισσότερη οθόνη σημαίνει περισσότερες και μεγαλύτερες εφαρμογές, καθώς και καλύτερη εμπειρία παρακολούθησης βίντεο και παιχνιδιού.

Από την άλλη, Το Galaxy Z Flip 4 είναι ένα μικρό και τετράγωνο smartphone, το οποίο ξεδιπλώνεται και γίνεται ένα κινητό κανονικού μεγέθους. Είναι ιδανικό για ροή περιεχομένου βίντεο, εργασία με έγγραφα και άνοιγμα πολλαπλών εφαρμογών ταυτόχρονα.

Galaxy Z Fold 4: Ανοίξτε το σαν… βιβλίο

Το Z Fold 4 μπορείτε να το ξεδιπλώσετε ακριβώς όπως ένα βιβλίο και να αποκαλύψετε τη μεγάλη εσωτερική οθόνη AMOLED 7,6 ιντσών, η οποία είναι επίσης 120 Hz. Χάρη στον επεξεργαστή 4nm απολαμβάνετε ομαλές επιδόσεις σε όλες τις εφαρμογές, αναβαθμισμένη επεξεργασία ΑΙ για καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και εξαιρετική ποιότητα νυχτερινών λήψεων.

Διαχωρίστε τη μεγάλη οθόνη σε τρία παράθυρα που εκτελούνται ταυτόχρονα και ανοίξτε ακόμη περισσότερες εφαρμογές σε αναδυόμενα παράθυρα. Αποθηκεύστε ομάδες εφαρμογών στην γραμμή εργαλείων και ανοίξτε τις αργότερα για παρακολούθηση βίντεο, chat και πολλά άλλα, όλα ταυτόχρονα. Το smartphone προσφέρει παραγωγικότητα επιπέδου υπολογιστή, αλλά διπλώνει στην παλάμη σου για απόλυτη φορητότητα.

Στα πλεονεκτήματά του είναι επίσης η ανθεκτικότητα στο νερό: Έχει πιστοποίηση IPX8 και μπορεί να παραμείνει σε βάθος 1,5 μέτρου νερού για έως και 30 λεπτά, χωρίς καν να διακόψετε το live stream.

Galaxy Z Flip 4: Τραβήξτε τα βλέμματα

Ο εντυπωσιακός του σχεδιασμός και τα χρώματά του είναι βέβαιο πως θα προκαλέσουν εντύπωση. Αποτελεί ένα smartphone 3,4″ πλήρους μεγέθους, που διπλώνει για να χωρά και σε μικρές τσέπες.

Η οθόνη 6,7’’ του Galaxy Z Flip4, είναι μια καθηλωτική οθόνη Dynamic AMOLED 2X με ανάλυση Full HD+ (2640×1080), που προσφέρει πλούσια χρώματα ακόμη και κάτω από το φως του ήλιου. Έχει εξαιρετικά ομαλό scrolling και μεταβάσεις οθόνης με λιγότερες σκιές, αυτόματη βελτιστοποίηση του ρυθμού ανανέωσης με βάση το περιεχόμενο.

Βγάλτε φωτογραφίες με το σύστημα 2 καμερών: δύο φακούς 12MP & 12MP στο πίσω μέρος και έναν 10MP στο εσωτερικό. Τραβήξτε εύκολα φωτογραφίες και βίντεο στη λειτουργία Flex, η οποία σας επιτρέπει να ανοίξετε την οθόνη, να προσαρμόσετε τη γωνία και στη συνέχεια, να τραβήξετε μια ομαδική selfie χωρίς χέρια.

Το εξωτερικό και το πίσω κάλυμμα στο Galaxy Z Flip4 5G είναι φτιαγμένο από το πιο δυνατό Gorilla Glass σε Galaxy Z μέχρι στιγμής: το Corning Gorilla Glass Victus+.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME