Samsung Galaxy A52s vs Xiaomi Poco M3 Pro: Επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει

Samsung Galaxy A52s vs Xiaomi Poco M3 Pro

Xiaomi ή Samsung; Φαίνεται πως αυτό το δίλημμα… βασανίζει όλους όσοι κάνουν έρευνα αγοράς για νέο κινητό τηλέφωνο.

Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα των Samsung Galaxy A52s και του Xiaomi Poco M3 Pro, δύο συσκευών που δίνουν «μάχη» για να βρεθούν στο χέρι σας.

Samsung Galaxy A52s: Συναρπαστική οθόνη, καθαρές φωτογραφίες

Δύο είναι τα χαρακτηριστικά που δεσπόζουν, η οθόνη Infinity-O 6.5” FHD+ sAMOLED του Galaxy A52s και η εκπληκτική τετραπλή κάμερά του. Η εξαιρετικά υψηλή ανάλυση, συνδυάζεται με αποτελεσματικό OIS για καθαρές φωτογραφίες όλη την ημέρα, ενώ οι λειτουργίες Single Take και Night Mode εξασφαλίζουν το αποτέλεσμα που θες ανεξάρτητα από τα επίπεδα του φωτός. Μεγάλο plus και η κάμερα selfie των 32MP.

Πέρα από τους ερασιτέχνες φωτογράφους, το Samsung Galaxy A52s θα εκτιμήσουν πολύ και οι gamers – όχι μόνο χάρη στον ρυθμό ανανέωσης των 120Hz που εξασφαλίζει απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης, αλλά και εξαιτίας των λειτουργιών Frame Booster, για γραφικά με ομαλή, ζωντανή κίνηση και Game Booster για βελτιστοποίηση της μπαταρίας, της θερμοκρασίας και της μνήμης στη διάρκεια του gaming, ανάλογα με το δικό σου στυλ χρήσης. Τέλος, το προεγκατεστημένο Samsung Knox που προστατεύει τη συσκευή από την πρώτη στιγμή της ενεργοποίησής της, την καθιστά ιδανική και για επαγγελματική χρήση.

Κύρια χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM: 6GB

Επεξεργαστής: Snapdragon 778 5G

Μέγεθος Οθόνης: 6.5″

Κύρια Κάμερα: Macro 5MP, Αισθητήρας Βάθους 5MP, Ευρυγώνιος 64MP, Υπερευρυγώνιος 12MP

Xiaomi Poco M3 Pro: Υψηλές αντοχές και επιδόσεις

Όταν μιλάμε για τα κινητά της Xiaomi, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι ένα: value for money. Το Poco M3 Pro δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα. Ο πανίσχυρος οκταπύρηνος επεξεργαστής αναμετριέται με ευκολία ακόμη και με τα πιο απαιτητικά προγράμματα και παιχνίδια. Την ίδια στιγμή, ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα είναι η στιβαρή κατασκευή καθώς και μια μπαταρία 5.000 mAh που αντέχει πάνω από δυο ημέρες με κανονική χρήση.

Προσθέστε σε όλα αυτά την ταχεία φόρτιση 18W για ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία και την κύρια κάμερα των 48MP που θα σας δώσει εκπληκτικά αποτελέσματα μέρα και νύχτα, με την υποστήριξη της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Κύρια χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM: 6GB

Επεξεργαστής: MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G

Μέγεθος Οθόνης: 6.5″

Κύρια Κάμερα: Macro 2MP, Αισθητήρας Βάθους 2MP, Ευρυγώνιος 48MP

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME