Οι καλύτεροι ασύρματοι φορτιστές για το smartphone σας

Ασύρματος φορτιστής |

Δεν υπάρχει πιο βολικό αξεσουάρ τεχνολογίας από τους ασύρματους φορτιστές. Λιγότερα καλώδια, μικρότερος κίνδυνος ηλεκτρικής βλάβης και υπερθέρμανσης και προσβασιμότητα σε κάθε σχεδόν συσκευή, είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα της χρήσης τους. Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις την αναβάθμιση και δεν ξέρεις τι να επιλέξεις, συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας επιλογές και τις παρουσιάζουμε όλες εδώ, για να κάνουμε την απόφασή σου πιο εύκολη.

HAMA QI WIRELESS CHARGER (10W) |

Ο ασύρματος φορτιστής HAMA QI WIRELESS CHARGER (10W) προσφέρει βελτιστοποιημένη ασύρματη φόρτιση με αυτόματη ρύθμιση του ρεύματος για μεγαλύτερη ασφάλεια συσκευής. Διαθέτει πιστοποίηση Qi, τεχνολογία προστασίας από υπέρταση και υπερφόρτωση, αντιολισθητική επίστρωση από καουτσούκ και στιβαρό μεταλλικό περίβλημα. Με λίγα λόγια έχει όλα όσα μπορεί να χρειαστείς από ένα τέτοιο εργαλείο.

DEVIA AURORA SERIES ULTRA-SLIM WIRELESS QUICK CHARGER |

Ιδανικός για το σπίτι ή το γραφείο, ο φορτιστής DEVIA AURORA SERIES ULTRA-SLIM WIRELESS QUICK CHARGER συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική, με το διακριτικό design του.Η συσκευή σου θα γεμίσει μπαταρία αυτόματα, μόλις την τοποθετήσεις στη βάση. Συμβατός με κάθε κινητό που υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και με ισχύ 15 W.

NILLKIN WIRELESS CHARGER (15W) |

Και τέλος μια επιλογή για πιο εξεζητημένες απαιτήσεις, ο NILLKIN WIRELESS CHARGER (15W). Με μίνι βάση φόρτισης PowerHold, η φόρτιση του τηλεφώνου γίνεται πολύ πιο απλή, καθώς η θέση του ασύρματου φορτιστή μπορεί να ρυθμιστεί ευέλικτα. Κατασκευασμένη από μεταλλικό υλικό λεπτής υφής, παρέχει γρήγορη ασύρματη φόρτιση 15W, 10W, 7.5W και 5W. Ένα προϊόν δύο σε ένα, καθώς σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις τη βάση και τον φορτιστή ξεχωριστά, συμβατό με διαφορετικά μεγέθη κινητών τηλεφώνων, με δυνατότητα κάθετης και οριζόντιας φόρτισης. Αν λοιπόν θέλεις κι εσύ την τελευταία τεχνολογία για τη συσκευή σου, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το eshop ή τα φυσικά μας καταστήματα και να κάνεις δικό σου εκείνον που θα σου χαρίσει, γρήγορη και ασφαλή φόρτιση στο αγαπημένο σου smartphone.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME