Ξεκίνησες πάλι να εργάζεσαι από το σπίτι και το internet σε καθυστερεί; Έχουμε όλα όσα χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις το δίκτυο σου

Αναβάθμιση οικιακού δικτύου |

Επέστρεψες στο σπίτι και ξεκίνησες πάλι τηλεεργασία, όμως το δίκτυο σου σε καθυστερεί, με αποτέλεσμα να χάνεις χρόνο και να εκνευρίζεσαι; Στους TheFixers έχουμε πάρα πολλά μέσα που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις την ταχύτητα του δικτύου σου και να μην χάσεις ποτέ ξανά τον πολύτιμο εργασιακό σου χρόνο, αλλά και τη ψυχραιμία σου.

TP-LINK WHOLE HOME WIFI (2 PACK) - DECOM4 (AC1200 V2.0) |

Πρώτη μας επιλογή είναι το TP-LINK WHOLE HOME WIFI (2 PACK) – DECOM4 (AC1200 V2.0) που χρησιμοποιεί ένα σύστημα μονάδων για να πετύχει απρόσκοπτη κάλυψη Wi-Fi σε ολόκληρο το σπίτι. Ένα πακέτο Deco M4(2-pack) παρέχει Wi-Fi σε έκταση έως 260 τετραγωνικά μέτρα. Και αν αυτό δεν σας καλύψει, απλώς προσθέστε περισσότερα Decos στο δίκτυο για να αυξήσετε την κάλυψη. Οι ταχύτητες σύνδεσης φτάνουν τα 1167 Mbps.

TP-LINK POWERLINE KIT (TL-WPA4220 V5.0) (3PACK) |

Έπειτα έχουμε το TP-LINK POWERLINE KIT (TL-WPA4220 V5.0) (3PACK) που προσφέρει ασύρματες συνδέσεις στα 300Mbps και αξιόπιστες ενσύρματες συνδέσεις σε κάθε είδους συσκευή. Η διαχείρισή του είναι πολύ εύκολη, χάρις την περιεκτική και απλή επιφάνεια διεπαφής χρήστη, για υπολογιστές αλλά και για κινητά.

TP-LINK WIFI RANGE EXTENDER V3 DUAL BAND (RE305) |

Τέλος, μια πιο οικονομική επιλογή είναι το TP-LINK WIFI RANGE EXTENDER V3 DUAL BAND (RE305). Ζωντανεύει τις νεκρές ζώνες της κατοικίας σου με ισχυρή επέκταση Wi-Fi, σε ταχύτητα έως 1.2Gbps. Λειτουργεί με οποιονδήποτε δρομολογητή Wi-Fi ή ασύρματο σημείο πρόσβασης και περιλαμβάνει φωτεινή ένδειξη που υποδεικνύει την ισχύ του σήματος για να βρεις την καλύτερη θέση για βέλτιστη κάλυψη.

Μην αφήνεις λοιπόν το αργό δίκτυο να σου τρώει χρόνο. Έλα στα φυσικά μας καταστήματα ή επικοινώνησε μαζί μας για να ενημερωθείς από το τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μας για το σύστημα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου και δες την παραγωγικότητά σου να απογειώνεται!

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME