Το tablet είναι το αγαπημένο σου τετράδιο; Μην ξεχάσεις να το προστατέψεις, με τις θήκες και τα glass των TheFixers

Θήκη προστασίας για tablet |

Σαν κάθε σωστός tech junkie που σέβεται τον εαυτό του, βρίσκεις το χαρτί ξεπερασμένο. Το «τετράδιο» που επιλέγεις για τις σημειώσεις σου λοιπόν δεν είναι άλλο από το αγαπημένο σου tablet. Το παίρνεις παντού μαζί σου, στη σχολή, στο καφέ, στη βιβλιοθήκη, στη δουλειά και όπου αλλού βρεθείς. Έχεις σκεφτεί όμως ποτέ πόσο ευαίσθητο είναι στα χτυπήματα και στη φθορά της καθημερινής χρήσης; Αν όχι, μη σε πιάνει άγχος! Σου έχουμε τις πιο ανθεκτικές θήκες και τα πιο δυνατά τζαμάκια για να προστατέψεις τη συσκευή σου.

DEVIA BEVEL LEATHER CASE WITH PENCIL SLOT |

Μια πιο διακριτική επιλογήγια σένα που ψάχνεις την κομψότητα, είναι η DEVIA BEVEL LEATHER CASE WITH PENCIL SLOT. Μια κλασική επιλογή σε μπλέ χρώμα και ενσωματωμένη θήκη για pen, ώστε να μην το ψάχνεις ποτέ ξανά όταν είναι χωμένο κάπου μες την τσάντα σου. Συμβατή με iPad 8 και 7, 10.2 ιντσών.

NILLKIN BEVEL LEATHER CASE - IPAD 10.2 |

Αν πάλι προτιμάς ένα πιο σοφιστικέ σχέδιο, μπορείς να τσεκάρεις τη NILLKIN BEVEL LEATHER CASE – IPAD 10.2″. Μια θήκη σε μαύρο χρώμα κατασκευασμένη από δερματίνη, με μαγνητικό κλείσιμο και αυτόματη λειτουργία αφύπνισης και ύπνου.

NILLKIN H+ SERIES TEMPERED GLASS - IPAD 10.2" |

Και βεβαίως για ολοκληρωμένη προστασία από όλες τις πλευρές, θα χρειαστείς κι ένα Glass. Εμείς σου προτείνουμε το NILLKIN H+ SERIES TEMPERED GLASS – IPAD 10.2″. Κατασκευασμένο από σκληρυμένο ιαπωνικό γυάλινο υλικό AGC με τη χρήση νανοτεχνολογίας HARVES, είναι τέλειος συνδυασμός αντοχής και διαύγειας. Διαθέτει μάλιστα επιφάνεια με επίστρωση λαδιού που αποτρέπει τους λεκέδες από δακτυλικά αποτυπώματα καθώς και τους λεκέδες από λάδι, καθώς και φίλτρο υπεριώδους ακτινοβολίας.

Με όλα αυτά τα αξεσουάρ δε θα χρειαστεί να ανησυχήσεις ξανά για την ασφάλεια του iPad σου. Καθώς δεν μπορείς μια ζωή να βασίζεσαι στην τύχη, φρόντισε να εξοπλίσεις την αγαπημένη σου συσκευή ώστε να είναι «ετοιμοπόλεμη», απέναντι σε ότι κι αν κληθεί να αντιμετωπίσει.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME