iPhone 14 Pro: Μπορώ να απενεργοποιήσω το περιεχόμενο του Dynamic Island;

iPhone 14 Pro |

Η πιο ευχάριστη έκπληξη που επιφύλασσε η Apple στους φανατικούς οπαδούς της κατά την παρουσίαση των νέων προϊόντων της, ήταν το Dynamic Island στα Pro μοντέλα της σειράς iPhone 14.

Τι συμβαίνει ωστόσο όταν ένας χρήστης επιθυμεί να απενεργοποιήσει το περιεχόμενο του Dynamic Island; Μπορεί; Η απάντηση είναι όχι! Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσετε εντελώς το περιεχόμενο του Dynamic Island, καθώς η συμπεριφορά του είναι ενσωματωμένη στο iOS 16.

Δραστηριότητες του Dynamic Island

Αν σας αποσπούν την προσοχή τα animations, μπορείτε να τα απορρίψετε σύροντας προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά κατά μήκος του Dynamic Island και δεν επηρεάζεται οποιαδήποτε σχετική δραστηριότητα στο παρασκήνιο.

Αν για παράδειγμα αναπαράγεται ένα άλμπουμ στο Apple Music και απορρίψετε την κυματομορφή ήχου και το artwork στο Dynamic Island, η μουσική θα συνεχίσει να παίζει στο παρασκήνιο. Το ίδιο ισχύει και με το χρονόμετρο, το οποίο θα εξακολουθεί να μετράει αντίστροφα στο παρασκήνιο, παρόλο που δεν το βλέπετε πλέον στην οθόνη.

Εάν το Dynamic Island χωριστεί σε δύο δραστηριότητες φόντου και θέλετε να απαλλαγείτε από τη μία ή και τις δύο, κάνετε επίσης swipe σε αυτή που καταλαμβάνει τον μεγαλύτερο χώρο για να εξαφανιστεί. Στη συνέχεια, με τον ίδιο τρόπο, κάνετε swipe την υπόλοιπη δραστηριότητα.

Εάν απορρίψετε κάθε δραστηριότητα στο Dynamic Island, θα επαναφέρει το σχήμα του χαπιού στην προηγούμενη αδρανή του κατάσταση, αφήνοντάς σας να επικεντρωθείτε σε ό,τι άλλο υπάρχει στην οθόνη.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME