Ταλαιπώρησες τα AirPods σου στις διακοπές; Ώρα για νέα θήκη!

Αξεσουάρ και θήκες AirPods στο eshop των THEFIXERS |

Δεν είναι παράλογο στις καλοκαιρινές μας διακοπές να χαλαρώνουμε και να γινόμαστε λίγο πιο απρόσεκτοι με τα αξεσουάρ τεχνολογίας μας. Αν όμως θέλουμε να τα διατηρήσουμε σε άψογη κατάσταση για όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό, θα πρέπει να τα αποθηκεύουμε πάντα μέσα σε μιας καλής ποιότητας θήκη προστασίας. Παρακάτω λοιπόν θα βρείτε τις αγαπημένες μας.

NILLKIN BOUNCE CASE |

Ξεκινάμε με την πολύ δυνατή NILLKIN BOUNCE CASE. Συμβατή με AirPods 1 και 2, προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από κραδασμούς, πτώσεις και χτυπήματα, χάρις τον απορροφητικό σχεδιασμό τεσσάρων γωνιών. Διαθέτει ειδικό φινίρισμα που απωθεί το νερό και τα λάδια και καθιστά τη διαδικασία καθαρισμού πανεύκολη και γρήγορη.

DEVIA SILICOSE CASE |

Μια πιο διακριτική επιλογή είναι η DEVIA SILICOSE CASE. Μια θήκη σιλικόνης μινιμαλιστικού design και εξαιρετικά απαλής υφής. Είναι κατάλληλη για AirPods 3 και τους παρέχει προστασία από όλες τις πλευρές, στην πιο οικονομική τιμή.

LAUT CAPSULE IMPKT CASE |

Για το τέλος αφήσαμε μια από τις πιο ανθεκτικές θήκες της αγοράς, τη LAUT CAPSULE IMPKT CASE. Μια θήκη έτοιμη για όλα που μπορεί να επιβιώνει κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Χάρις το σκληρό μπροστινό και πίσω μέρος από πολυανθρακικό, θα προστατεύσει τα AirPods σου από κάθε κρούση. Συμβατό με AirPods 1 και 2 και με δυνατότητα υποστήριξης ασύρματης φόρτισης.

Αν λοιπόν έχεις αρχίσει κι ανησυχείς για την κατάσταση των AirPods σου, ήρθε η ώρα για μια νέα θήκη. Στο eshop και τα καταστήματα των TheFixers θα βρεις σίγουρα αυτήν που θα ταιριάξει απόλυτα στις ανάγκες και το στυλ σου.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME