Γέμισε το κινητό σου με φωτογραφίες από τις διακοπές; Σου έχουμε τη λύση!

Κάρτα μνήμης |

Μια από τις βασικές μας ασχολίες στις διακοπές είναι να βγάζουμε φωτογραφίες για να θυμόμαστε τις όμορφες στιγμές μας. Αν λοιπόν όπου κι αν στάθηκες έβγαζες φωτογραφίες, πολύ πιθανό να έχει γεμίσει όλος ο αποθηκευτικός χώρος στο κινητό σου και να έχεις αρχίσει να σβήνεις. Δε χρειάζεται όμως να τον αδειάσεις με αυτόν τον τρόπο, αφού μπορείς να διαλέξεις ένα από τα μέσα αποθήκευσης που σου προτείνει η ομάδα μας.

LEXAR MICRO SD HIGH SPEED & ADAPTER 64GB |

Μια καλή λύση για να επεκτείνεις τον χώρο της κινητής σου συσκευής είναι η κάρτα μνήμης LEXAR MICRO SD HIGH SPEED & ADAPTER 64GB. Προσφέρει γρήγορη λήψη, αναπαραγωγή και μεταφορά αρχείων πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένων βίντεο 1080p full-HD, 3D και 4K, ενώ μάλιστα διαθέτει τεχνολογία UHS-I που προσφέρει γρήγορη ταχύτητα μεταφοράς.

KINGSTON MICRO SD CANVAS SELECT PLUS (SDCS2) 32GB & ADAPTER |

Ειδικά σχεδιασμένη για τηλέφωνα Android, η KINGSTON MICRO SD CANVAS SELECT PLUS (SDCS2) 32GB & ADAPTER είναι μια κάρτα class 10, με ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής στα 100ΜΒ ανά δευτερόλεπτο,σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή για την κατηγορία της, καθιστώντας την μια value for money επιλογή για την επέκταση χώρου.

KINGSTON TRAVELER 70 USB-C STICK |

Και για όσους προτιμούν USB, έχουμε φυσικά το KINGSTON TRAVELER 70 USB-C STICK. Ελαφρύ και φορητό με ταχύτητα διασύνδεσης USB 3.2 Gen 1 και χωρητικότητα 128GB. Το φλασάκι αυτό θα σου δώσει τη δυνατότητα να αδειάσεις χώρο από τη συσκευή σου, αφαιρώντας από αυτήν δεδομένα που θα ήθελες να μην κουβαλάς παντού μαζί σου.

Είτε χρειάζεσαι κάρτα μνήμης, είτε φλασάκι USB, το έχουμε στην καλύτερη τιμή που θα μπορούσες να φανταστείς. Για να μη χρειαστεί ποτέ ξανά να σβήσεις αρχεία επέκτεινε άμεσα τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σου με μια από τις προτάσεις τις ομάδας των TheFixers.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME