Πως να επιλέξετε σωστά ένα refurbished iPhone – Τι να προσέξετε

μεταχειρισμένα-used-refurbished iPhones |

Είστε λάτρεις των iPhones αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε μια περιουσία για να τα αποκτήσετε; Τότε, σίγουρα θα έχετε «ψάξει» τον όρο «refurbished»!

Πολλά μεταχειρισμένα iPhones προωθούνται στην αγορά ως ανακατασκευασμένα. Αυτό σημαίνει ότι έχουν επανέλθει σε πλήρως λειτουργική κατάσταση μετά από τη χρήση τους. Ως ανακατασκευασμένα προωθούνται επίσης τα iPhones των οποίων οι ιδιοκτήτες άλλαξαν γνώμη και δεν αγόρασαν εντός της περιόδου αναμονής μετά από την υπογραφή του συμβολαίου αγοράς. Ακόμη, τα μεταχειρισμένα smartphones της Apple μπορεί να έχουν επιστραφεί είτε επειδή είχαν κάποιο ελάττωμα, είτε διότι ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να αγοράσει ένα νεότερο μοντέλο της εταιρίας.

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι εύλογο: μπορείτε να είστε σίγουροι εάν ένα refurbished iPhone είναι αξιόπιστο; Η απάντηση είναι ναι! Κι αυτό διότι όλα τα ανακατασκευασμένα μοντέλα της Apple, όταν τα αγοράζετε από νόμιμη πηγή, υποβάλλονται σε πλήρη έλεγχο για τη λειτουργία του λογισμικού αλλά και των εξαρτημάτων. 

Να αγοράσω ένα refurbished iPhone;

Τα νέα μοντέλα της Apple είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ωστόσο είναι και πανάκριβα! Αγοράζοντας μια ανακατασκευασμένη συσκευή, μπορείτε να έχετε στα χέρια σας ένα πολύ καλό κινητό, χωρίς να έχετε μηδενίσει τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Την ίδια στιγμή, η αγορά ενός μεταχειρισμένου και ανακατασκευασμένου smartphone, είναι μια καλή πράξη για το περιβάλλον, μέσω της ανακύκλωσης των συσκευών. 

Τι πρέπει να προσέξω;

Σε γενικές γραμμές, το να αγοράσετε ένα refurbished iPhone είναι ασφαλές, απλά θα πρέπει να δώσετε σημασία σε ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες. Μια βασική προϋπόθεση ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, είναι να το αγοράσετε από μία νόμιμη και αξιόπιστη πηγή. Επίσης:

  • Βεβαιωθείτε ότι το κινητό δεν είναι κλειδωμένο λόγω Apple ID, γιατί τότε δεν θα μπορείτε να το ενεργοποιήσετε.
  • Ελέγξτε ότι μαζί με το smartphone, παίρνετε και εγγύηση (καλό θα ήταν να διαβάσετε όλα τα έγγραφα που βρίσκονται στο πακέτο της αγοράς).
  • Προσέξτε η νέα συσκευή σας να μην έχει δεδομένα από τον προηγούμενο κάτοχο.
  • Βεβαιωθείτε ότι μόλις ανοίξετε το iPhone, θα συμπεριφερθεί σαν να είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιείται.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα των TheFixers θα βρείτε μεταχειρισμένα iPhones, τα οποία έχουν ελεγχθεί και τροποποιηθεί από τους έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες μας. Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και κάντε δικό σας ένα smartphone της Apple, στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME