Θέλετε μεταχειρισμένο iPhone; – Αποκτήστε το στην πιο ανταγωνιστική τιμή

μεταχειρισμένα-used-refurbished iPhone |

Θέλετε να κάνετε δικό σας ένα smartphone της Apple, χωρίς να «ματώσει» η τσέπη σας; Έχετε αρχίσει να σκέφτεστε σοβαρά την αγορά ενός μεταχειρισμένου iPhone; Τότε, διαβάζετε το σωστό άρθρο, στο σωστό site!

Στους TheFixers θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία μεταχειρισμένων smartphones, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και επιλέξτε το iPhone που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας, σε εξαιρετική τιμή. 

Εάν επιθυμείτε ένα καινούριο smartphone που θα κάνει τη διαφορά, επιλέξτε το APPLE iPhone 11 4G 64GB WHITE – MHDC3CN/A. Άψογα συστήματα κάμερας, ταχύτατη συνδεσιμότητα και εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, που βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας, συνδυάζονται αρμονικά για να δημιουργήσουν ένα άρτιο τεχνολογικό αποτέλεσμα.

Εάν πάλι θέλετε να έχετε στα χέρια σας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, χωρίς ωστόσο να δώσετε μια περιουσία, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε το APPLE iPhone 13 5G 128GB GREEN – MNGK3ZD/A. Το αμέσως προηγούμενο μοντέλο της Apple, θα ικανοποιήσει κάθε τεχνολογική σας ανάγκη και θα είναι δίπλα σας παντού, όσο δύσκολες κι εάν είναι οι απαιτήσεις σας μέσα στην καθημερινότητα.

Μήπως θέλετε κάτι πιο… pro; Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε το APPLE iPhone 13 PRO 5G 256GB GOLD – MLVK3ZD/A σε χρυσό χρώμα, για έξτρα πολυτέλεια! Αποκτήστε σήμερα κιόλας το κινητό των ονείρων σας, έχοντας δίπλα σας την πιο εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη της αγοράς.

Πατήστε «κλικ» στο e-shop μας ή επισκεφθείτε ένα από τα φυσικά μας καταστήματα και βρείτε το iPhone που σας ταιριάζει απόλυτα, σε εξαιρετική τιμή και με εγγύηση 1 έτους! Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι εδώ για να διασφαλίσουν ότι το νέο σας smartphone θα είναι σαν καινούργιο! 

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME