HUAWEI Mate 50 Pro: Τεχνολογία αιχμής, ασυναγώνιστη κάμερα

HUAWEI Mate 50 Pro: Τεχνολογία αιχμής, ασυναγώνιστη κάμερα |

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του smartphone Mate και η Huawei επιστρέφει δυναμικά, με το Huawei Mate 50 Pro!

Το νέο όπλο στην ναυαρχίδα της Huawei είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής και ανοίγει νέους δρόμους για όλους τους χρήστες που θέλουν να διευρύνουν τις απαιτήσεις τους από μια έξυπνη συσκευή. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος συνέπεσε με την ανακοίνωση της βαθμολογίας του οργανισμού αξιολόγησης DXOMARK, που κατέταξε το HUAWEI Mate 50 Pro στην κορυφή ως το smartphone με την καλύτερη κάμερα!

Το HUAWEI Mate 50 Pro διαθέτει κάμερα με το πρώτο έξυπνο, ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα 10 επιπέδων και προσφέρει τις πιο ευέλικτες δυνατότητες φωτογραφίας που έχουν υπάρξει ποτέ σε smartphone. Επίσης, αποτελεί ένα μεγάλο βήμα στην αισθητική, τη λειτουργικότητα και την αντοχή των smartphones.

Αυτά τα ισχυρά χαρακτηριστικά ενισχύονται περαιτέρω από το λειτουργικό σύστημα EMUI 13, που κάνει το ντεμπούτο του στο Mate 50 Pro και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα έξυπνων υπηρεσιών. Η λειτουργία SuperHub, για παράδειγμα, διευκολύνει την αβίαστη μεταφορά δεδομένων και αρχείων μεταξύ εφαρμογών και συσκευών, υπερβαίνοντας μακροχρόνια εμπόδια που διαχώρισαν διαφορετικές μεταξύ τους, πλατφόρμες.

Η κάμερα κάνει τη διαφορά

Η πρωτοποριακή κάμερα διαφράγματος Ultra Aperture 50MP με ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα 10 επιπέδων, ενσωματώνει βασικές εξελίξεις στο οπτικό σύστημα, τη μηχανική δομή, την τεχνολογία απεικόνισης και την επεξεργασία εικόνας. Το έξυπνο διάφραγμα προσαρμόζεται στη λειτουργία αυτόματης λήψης, ώστε να ταιριάζει με οποιαδήποτε σκηνή και λήψη, ενώ η μετάβαση στη λειτουργία Professional επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν  χειροκίνητα το βάθος πεδίου και τον βαθμό θαμπώματος.

Επίσης, το προηγμένο υλικό και οι ενσωματωμένοι αλγόριθμοι βελτιώνουν ακόμα περισσότερο τη λήψη στατικής εικόνας. Η κάμερα Ultra Aperture είναι εξοπλισμένη με μεγάλο διάφραγμα f/1.4, που συνεργάζεται με τη λειτουργία XD Fusion Pro για να ρυθμίσει τη φωτεινότητα της εικόνας, τις λεπτομέρειες φωτός και σκιάς, καθώς και να τελειοποιήσει το contrast. Η νυχτερινή λειτουργία καταγράφει φωτογραφίες με ιδιαίτερα ευδιάκριτες φωτεινές και σκοτεινές περιοχές, ακόμα και σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό. Η λειτουργία πορτρέτου εφαρμόζει φυσικό θόλωμα φόντου για να κάνει το θέμα να ξεχωρίζει από το περιβάλλον του. Η περισκοπική κάμερα τηλεφακού υποστηρίζει εύρος ζουμ έως και 200X, φέρνοντας ακόμα και τις πιο μακρινές σκηνές, ακριβώς μπροστά στα μάτια σας.

Η ευρυγώνια μακρο-κάμερα μεγεθύνει τις λεπτομέρειες, παρουσιάζοντας πτυχές επιπέδου χιλιοστού και σταγονίδια δροσιάς, με εξαιρετική ευκρίνεια. Το HUAWEI Mate 50 Pro υποστηρίζει, επίσης, ευρείας κλίμακας λήψη βίντεο και macro picture-in-picture (PiP) για την ακριβέστερη καταγραφή κινούμενων σκηνών.  

Ποιότητα και κομψότητα

Πέρα από τη χαρακτηριστική συμμετρία στον σχεδιασμό του, χαρακτηριστικό της σειράς Mate, είναι ότι το HUAWEI Mate 50 Pro χρησιμοποιεί τον κομψό, ανάγλυφο σχεδιασμό Clous de Paris στον σχεδιασμό της κάμερας, που το καθιστά πρωτοποριακά όμορφο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. 

Το HUAWEI Mate 50 Pro διατίθεται σε δύο εκδόσεις με διαφορετικά υλικά στην πίσω επιφάνεια. Μία έκδοση με κάλυμμα από γυαλί και μία με κάλυμμα από vegan δέρμα. Η έκδοση με γυαλί διατίθεται σε ασημί και μαύρο χρώμα, τα οποία δίνουν στο τηλέφωνο ένα ξεχωριστό, κομψό φινίρισμα. Η vegan δερμάτινη έκδοση διατίθεται σε πορτοκαλί χρώμα, είναι εμπνευσμένη από την ακτινοβόλο ηλιοφάνεια και είναι επιπλέον εξοπλισμένη με γυαλί οθόνης «Kunlun Glass», που αποτελείται από δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων κρύσταλλα επιπέδου νανομέτρων, αποτέλεσμα ενέσεων σύνθετων ιόντων, που το καθιστούν ανθεκτικό σε πτώσεις.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME