Samsung Galaxy 23: Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα –Η πιθανή ημερομηνία παρουσίασης

Samsung Galaxy 23: Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα –Η πιθανή ημερομηνία παρουσίασης |

Οι φήμες και οι διαρροές για το Galaxy 23 είναι πολλές, κάτι που δείχνει το ενδιαφέρον των φανατικών της Samsung για το νέο smartphone, που – όπως όλα δείχνουν – θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2023, αντικαθιστώντας το Samsung Galaxy 22.

Συγκεντρώσαμε τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής για την πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα της Samsung, το πολλά υποσχόμενο νέο τηλέφωνο Android. To Samsung Galaxy 23 θα είναι το επόμενο mainstream κινητό της Samsung, του οποίου η πιο πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας είναι τον Φεβρουάριο του 2023.

Ημερομηνία κυκλοφορίας

Αναφέρουμε ότι η ανακοίνωση σχετικά με το Samsung Galaxy 23 θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του νέου έτους, γιατί όλα τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής αυτό δείχνουν. Με εξαίρεση το Samsung Galaxy S21, το οποίο ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2021, τα νέα μοντέλα της σειράς παρουσιάζονται εδώ και χρόνια πάντοτε τον Φεβρουάριο.

Η πιο πρόσφατη φήμη σχετικά με την παρουσίαση του πολυαναμενόμενου έξυπνου κινητού είναι για την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Και σύμφωνα με την ίδια πληροφορία, το smartphone θα μπορούσε να ξεκινήσει να πωλείται στις 17 Φεβρουαρίου.

Ποια θα είναι η τιμή του

Σε ό,τι αφορά την τιμή, ενδέχεται να είναι παρόμοια με το Samsung Galaxy S22, το οποίο ξεκινά από 799 δολάρια/769 λίρες Αγγλίας. Ίδια τιμή εκκίνησης που είδαμε και για το Galaxy S21. Φυσικά, δεν είναι απίθανο η Samsung να θελήσει να αυξήσει ελαφρώς το κόστος.

Φυσικά, οι παραπάνω τιμές ισχύουν μόνο για το βασικό μοντέλο. Το Samsung Galaxy S22 Plus ξεκινά από 999,99 δολάρια/949 λίρες Αγγλίας και το Galaxy S22 Ultra ξεκινά από 1.199,99 δολάρια/1.149 λίρες Αγγλίας. Πιθανότατα σε αυτό το εύρος θα κινηθούν και οι τιμές για τους διαδόχους αυτών των smartphones.

Design και τεχνολογία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι σήμερα σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό των Samsung Galaxy S23 και Galaxy S23 Plus, τα τηλέφωνα θα μοιάζουν πολύ με τους προκατόχους τους, με επίπεδες οθόνες, κάμερα με διάτρηση στην ίδια θέση και μεταλλικό πλαίσιο.

Σε ό,τι αφορά το Samsung Galaxy S23 Ultra, πηγές αναφέρουν ότι μπορεί να έχει οθόνη που καμπυλώνεται και στις τέσσερις πλευρές και όχι μόνο στις δύο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Μία ακόμη πηγή αναφέρει πως η Samsung ενδέχεται να χρησιμοποιήσει το chipset της MediaTek στη σειρά Samsung Galaxy S23, τουλάχιστον σε κάποια μέρη του κόσμου. Αυτό θα ήταν μια μεγάλη αλλαγή, καθώς στα προηγούμενα μοντέλα η εταιρεία χρησιμοποιούσε πάντα τσιπ Snapdragon ή Exynos.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME