3 Νέα καταστήματα σε Καλλιθέα, Ελληνικό & Κατερίνη !

Μεταφορά φωτογραφιών και βίντεο από iPhone σε Windows PC –Πλήρης οδηγός

Θέλετε να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο από Apple κινητό σας στον υπολογιστή σας; Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: βάλτε στην άκρη τα καλώδια USB!

Οι ενημερώσεις στα Windows 11 σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε το iCloud στον υπολογιστή σας και να έχετε πλήρη πρόσβαση στις φωτογραφίες σας.  Εκτός από το iPhone σας, αυτή η μέθοδος μπορεί να λειτουργήσει και για άλλες συσκευές Apple, που είναι συνδεδεμένες σε έναν λογαριασμό iCloud, ένα iPad ή ένα Macbook. Για να χρησιμοποιήσετε το iCloud, θα πρέπει να δημιουργήσετε – εάν δεν έχετε ήδη – έναν λογαριασμό Apple ID.

Πλήρης οδηγός

Για να ελέγξετε ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο του iPhone σας είναι ενεργοποιημένα στο iCloud, ανοίξτε τις «Ρυθμίσεις» του τηλεφώνου. Στη συνέχεια, πατήστε στο όνομά σας στο επάνω μέρος. Επιλέξτε «iCloud» και στη συνέχεια «Φωτογραφίες».

Βεβαιωθείτε ότι θυμάστε ποιος είναι ο κωδικός πρόσβασής σας για το Apple ID. Πιθανότατα δεν είναι ένας κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιείτε πολύ συχνά. Μετά από αυτές τις κινήσεις, ανοίξτε το Microsoft store για να κατεβάσετε το iCloud για Windows. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το Apple ID σας. Ίσως χρειαστεί να εισαγάγετε έναν κωδικό επαλήθευσης από το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή.

Τότε, θα εμφανιστούν επιλογές για την κοινή χρήση των περιεχομένων iCloud, των φωτογραφιών, των επαφών, των ημερολογίων, των σελιδοδεικτών ιστότοπων και των κωδικών πρόσβασης. Επιλέξτε αυτά στα οποία θέλετε να έχετε πρόσβαση στον υπολογιστή σας.

Κοιτάξτε στα δεξιά της ενότητας φωτογραφιών, πατήστε «Επιλογές» και βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το πλαίσιο δίπλα στο «iCloud Photos» πριν πατήσετε «Εφαρμογή». Θα δείτε επίσης μια επιλογή για πρόσβαση στα κοινόχρηστα άλμπουμ από το smartphone σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε αν θέλετε να στέλνετε αυτόματα διαγνωστικές πληροφορίες της Apple και η ρύθμιση θα αρχίσει να κατεβαίνει.

Πώς εντοπίζετε τις φωτογραφίες υπολογιστή σας;

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που καταγράφετε στη συσκευή Apple με δυνατότητα iCloud μπορούν να προβληθούν πατώντας κλικ στο εικονίδιο της «Εξερεύνησης Αρχείων« και επιλέγοντας την καρτέλα «iCloud Photos» στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Τώρα μπορείτε να δείτε μικρογραφίες όλων των φωτογραφιών και των βίντεο σας στον υπολογιστή ως μέρος του iCloud.

Αν θέλετε να μεταφέρετε ένα αντίγραφο των μέσων, κάντε διπλό κλικ στη μικρογραφία για να ανοίξει μια προεπισκόπηση στο Microsoft Photos. Στη συνέχεια, κρατήστε πατημένα τα πλήκτρα CTRL+S για να κατεβάσετε ένα αντίγραφο στον υπολογιστή σας.

Μόνο 5 GB αποθηκευτικού χώρου είναι διαθέσιμα δωρεάν μέσω του iCloud. Οι χρήστες που χρειάζονται περισσότερο χώρο έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στην υπηρεσία iCloud+ της Apple, η οποία προσφέρει διάφορα επίπεδα αποθήκευσης, ανάλογα με το τι είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME