Αγορά μεταχειρισμένου iPhone 11 και iPhone 13: Τελικά, είναι καλή ιδέα;

Αγορά μεταχειρισμένων iPhone από το eshop των THEFIXERS |

Κάθε χρόνο, η Apple παρουσιάζει τα νέα μοντέλα iPhone και οι φανατικοί θαυμαστές της εταιρίας σε όλο τον κόσμο, σχηματίζουν ουρές για να τα αποκτήσουν! Υπάρχουν ωστόσο κι αυτοί που θέλουν να έχουν στην κατοχή τους ένα από τα τελευταία μοντέλα iPhone αλλά ταυτόχρονα, σκέφτονται και… την τσέπη τους.

Η αλήθεια είναι πως μπορείτε να αποκτήσετε το κινητό των ονείρων σας και παράλληλα να εξοικονομήσετε χρήματα, αγοράζοντας ένα μεταχειρισμένο iPhone. Πολλά καταστήματα προσφέρουν μεταχειρισμένα τηλέφωνα iPhone 11 και iPhone 13, σε πολύ χαμηλότερη τιμή από την αρχική τους.

Φυσικά, αξίζει να σημειωθεί πως τα μεταχειρισμένα iPhone 11 και iPhone 13 είναι μια καλή επιλογή, αφού ακριβώς επειδή είναι τα αμέσως προηγούμενα μοντέλα της Apple, η αξία μεταπώλησής τους δεν θα έχει «πέσει» τόσο, όταν θα αποφασίσετε να πουλήσετε τη συσκευή και να αλλάξετε κινητό.

Ένα μεταχειρισμένο iPhone μπορεί να λειτουργεί σαν καινούργιο, αρκεί να κάνετε τα… στραβά μάτια σε κάποιες γρατζουνιές! Ποια είναι λοιπόν τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός refurbished κινητού της Apple;

Τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός refurbished iPhone

Νέο ή μεταχειρισμένο iPhone; Όσοι ενδιαφέρονται να εξοικονομήσουν χρήματα αλλά δεν συμβιβάζονται στην ποιότητα, επιλέγουν το μεταχειρισμένο.

Τα μεταχειρισμένα κινητά της Apple είναι μια καλή επιλογή γιατί:

  • Αγοράζετε ένα smartphone με τις ίδιες περίπου δυνατότητες με ένα ολοκαίνουργιο iPhone, χωρίς να «ματώνει» η τσέπη σας.
  • Εάν αγοραστούν από αξιόπιστη πηγή, τότε έχουν υποστεί αυστηρές δοκιμές και επιθεωρήσεις. Έτσι, είναι εγγυημένα όπως ένα καινούργιο iPhone.
  • Διαθέτουν νέα μπαταρία και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ στο κουτί (φορτιστής).
  • Η επιμήκυνση του κύκλου ζωής των κινητών τηλεφώνων συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα των TheFixers θα βρείτε μεταχειρισμένα iPhones, τα οποία έχουν ελεγχθεί και τροποποιηθεί από τους έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες μας. Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και κάντε δικό σας ένα smartphone της Apple, στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME