3 Νέα καταστήματα σε Καλλιθέα, Ελληνικό & Κατερίνη !

Samsung Galaxy A14: Οι νέες πιστοποιήσεις «αποκάλυψαν» σημαντικές λεπτομέρειες

Επισκευή Samsung Galaxy από τους TheFixers |

Η κυκλοφορία του Samsung Galaxy A14 πλησιάζει, όπως έχουν αποκαλύψει οι πρόσφατες διαρροές. Όπως έγινε γνωστό, το Galaxy A14 4G έχει λάβει πιστοποιήσεις FCC και TUV, οι οποίες αποκαλύπτουν κάποιες από τις προδιαγραφές του τηλεφώνου.

Το Galaxy A14 4G θα έχει διαστάσεις 167,7×78,8×11,8mm. Επίσης, η χωρητικότητα της μπαταρίας του θα είναι 4.900 mAh, ενώ θα υποστηρίζεται από φόρτιση 15W.

Οι παραλλαγές του Samsung Galaxy A14 5G

Την ίδια στιγμή, όπως έχει ήδη διαρρεύσει, η Samsung θα κυκλοφορήσει το Galaxy A14 και σε 5G. Η έκδοση 5G αναμένεται να έχει δύο παραλλαγές, η μία με το SoC MediaTek Dimensity 700 και η άλλη με το chipset Exynos 1330, ενώ θα διαθέτει 6GB RAM. Και οι δύο παραλλαγές θα έχουν Android 13 από το κουτί τους.

Επίσης, έχουν διαρρεύσει εικόνες που δείχνουν πως το Α14 θα μοιάζει πολύ στον προκάτοχό του με μια εγκοπή σταγόνας στην οθόνη LCD, τριπλή πίσω κάμερα και έναν συνδυασμό δαχτυλικών αποτυπωμάτων/κουμπιών λειτουργίας στο πλάι.

Σε ό,τι αφορά την τιμή, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι πιο… τσουχτερή, χωρίς ωστόσο προς το παρόν να επιβεβαιώνονται.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME