Θα ξαναδούμε mini μοντέλο της Apple το 2023;

Θα ξαναδούμε mini μοντέλο της Apple το 2023; |

Την περασμένη χρονιά, η Apple αποφάσισε να ακολουθήσει μια διαφορετική προσέγγιση με τα iPhone 14. Aντί να ακολουθήσει την ίδια στρατηγική με τα iPhone 13, προσφέροντας ένα μικρότερου μεγέθους mini μοντέλο, προτίμησε να φέρει στην αγορά το iPhone 14 Plus, που είχε μεγαλύτερη οθόνη από το εισαγωγικό iPhone.

Πρακτικά, η μόνη μεγάλη διαφορά του iPhone 14 Plus σε σχέση με το iPhone 14 είναι η οθόνη, η οποία ανεβαίνει από τις 6.1 ίντσες στις 6.7. Η πρώτη αντίδραση της αγοράς βέβαια ήταν τουλάχιστον… χλιαρή, με την Apple σχεδόν αμέσως να μειώνει την παραγωγή του. Μάλιστα, όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, οι πωλήσεις του Plus μοντέλου έχουν προβληματίσει σοβαρά την Apple, η οποία σκέφτεται να προβεί σε μεγάλες αλλαγές με τα επόμενης γενιάς iPhone 15.

Οι επόμενες κινήσεις της Apple

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, σε συνδυασμό με τις πληροφορίες του αναλυτή Ming-Chi Kuo, που τον Σεπτέμβριο είχε αποκαλύψει πως το iPhone 13 mini είχε πουλήσει περισσότερο από το iPhone 14 Plus, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεώρησαν πως η Apple θα επιστρέψει στο προηγούμενο σχέδιό της, με ένα iPhone 15 mini. Τελικά, αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι στιγμής η Apple δεν έχει στα σχέδιά της να κυκλοφορήσει κάποιο iPhone 15 mini μέσα στο 2023.

Πιθανότατα, η εταιρία θα προσπαθήσει να διαχωρίσει πιο ευδιάκριτα τα Pro από τα απλά iPhone μέσα από τα χαρακτηριστικά και την τιμή τους. Αυτό σημαίνει πως όσοι θέλουν κάποιο μικρότερο iPhone από το εισαγωγικό μοντέλο των 6.1 ιντσών, θα πρέπει μάλλον να καταφύγουν στο iPhone SE.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME