Galaxy A34: Έρχεται με εντυπωσιακή ποικιλία χρωμάτων

Galaxy A34: Έρχεται με εντυπωσιακή ποικιλία χρωμάτων |

Η Samsung είναι ίσως ο πιο απρόβλεπτος κατασκευαστής σε ό,τι αφορά την ποικιλία χρωμάτων των κινητών της.

Συνήθως προσφέρει επιλογές από αρκετά ουδέτερα χρώματα, αλλά πάντα «ρίχνει» στην αγορά και ένα πιο… εκκεντρικό, προκειμένου να ικανοποιήσει τους χρήστες που θέλουν να… βάλουν χρώμα στη ζωή τους. Μία νέα διαρροή αναφέρει ότι με το Galaxy A34 ο κορεάτικος τεχνολογικός κολοσσός θα ακολουθήσει μια άλλη στρατηγική, καθώς το κινητό θα κυκλοφορήσει σε τρεις ξεχωριστές αποχρώσεις και μόλις ένα ουδέτερο και αναμενόμενο χρώμα!

Εντυπωσιακά χρώματα

Πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι το Galaxy A34 θα κυκλοφορήσει σε χρώματα Lime, Silver, Violet και Graphite.

Η συσκευή θα έχει ξεχωριστούς δακτυλίους για κάθε φακό της πίσω κάμερας, κάτι που θυμίζει τον σχεδιασμό του Galaxy S22. Το Tech Outlook αναφέρει ότι η συσκευή μπορεί να περιλαμβάνει κάμερα selfie 13MP μέσα σε μια εγκοπή σε σχήμα σταγόνας.

Το Galaxy A34 φέρεται να τροφοδοτείται από ένα chipset Samsung Exynos 1280 σε συνδυασμό με 6 GB μνήμης RAM και 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Ακόμα, φημολογείται ότι διαθέτει οθόνη 6,5 ιντσών FHD+ Super AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Ένας αισθητήρας 48MP φέρεται να είναι ο βασικός στο setting τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 33 W.

Θυμίζει σε σχεδίαση το Galaxy S23

Αξίζει να αναφερθεί ότι το προσιτό αυτό κινητό θυμίζει αρκετά σε σχεδίαση τις συσκευές της σειράς Galaxy S23, που έχουν ήδη διαρρεύσει.

Εάν επαληθευτούν όλες αυτές οι πληροφορίες, τότε η Samsung θα μπορούσε να στοχεύει σε μια συνεπή γλώσσα σχεδιασμού σε όλες τις σειρές Galaxy S και Galaxy A. Αυτό θα έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για τον καταναλωτή και θα βοηθούσε επίσης στην εδραίωση της ταυτότητας του εμπορικού σήματος της Samsung.
Η σειρά Galaxy S23 θα κυκλοφορήσει στις αρχές Φεβρουαρίου, ωστόσο δεν είναι απίθανο να δούμε την κυκλοφορία του Galaxy A34 πριν από την ημερομηνία αυτή.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME