Έκπληξη από τη Samsung: Φέρνει ένα πιο προσιτό smartphone το 2023

Έκπληξη από τη Samsung: Φέρνει ένα πιο προσιτό smartphone το 2023 |

Στην κατασκευή ενός πιο προσιτού οικονομικά κινητού τηλεφώνου φαίνεται πως προσανατολίζεται η Samsung και πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η συγκεκριμένη συσκευή θα διαθέτει OLED 6,5 ιντσών 1080p, κύρια κάμερα 48 megapixel και chipset Exynos. Αλλά αυτό που είναι πραγματικά συναρπαστικό είναι οι χρωματικές επιλογές: Lime, Μωβ και Μαργαριτάρι!

Εάν οι συγκεκριμένες διαρροές επαληθευτούν, τότε θα μπορούσαμε να δούμε μια… πιο πολύχρωμη προοπτική για τα οικονομικά τηλέφωνα το 2023. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο smartphone θα έχει επεξεργαστή Samsung Exynos 1280, 6GB RAM και 128GB εσωτερική αποθήκευση.

Τριπλή κάμερα

Στο πίσω μέρος, θα υπάρχει μια ρύθμιση τριπλής κάμερας, με αιχμή του δόρατος μια 48MP, ενώ η μπροστινή θα προσφέρει 13MP. Σε ό,τι αφορά τη μπαταρία του, μπορούμε να περιμένουμε μια μονάδα 5.000 mAh. Αυτή θα παρέχει ολοήμερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η Samsung αναμένεται να διοργανώσει ένα event κάποια στιγμή τον Φεβρουάριο, όπου θα παρουσιάσει το Galaxy S23 και θα μπορούσε ακόμη και να κάνει το ντεμπούτο των νέων φορητών υπολογιστών Galaxy Book.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME