Παρουσιάστηκαν τα Poco X5 Pro 5G και Poco X5 5G

Παρουσιάστηκαν τα Poco X5 Pro 5G και Poco X5 5G |

Mε αφορμή τα 5 χρόνια λειτουργίας, η POCO, το sub-brand της Xiaomi, ανακοίνωσε δύο νέα smartphones της σειράς X, ειδικά φτιαγμένα τη GenZ: τα POCO X5 Pro 5G και το POCO X5 5G.

«Ειδικά σχεδιασμένο για τους δημιουργούς περιεχομένου προκειμένου να το οδηγήσουν σε νέα επίπεδα, πιστεύουμε ότι το POCO X5 Pro 5G είναι η καλύτερη συσκευή, στην τιμή των 429 ευρώ», δήλωσε ο Angus Ng, Head of Product Marketing της POCO Global. «Με μια εκπληκτική οθόνη και επιδόσεις, το POCO X5 5G προσφέρει απίστευτη αξία και την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης σε ένα smartphone κάτω των 300 ευρώ».

Να σημειωθεί ότι οι παραπάνω τιμές είναι ευρωπαϊκές, ενώ η αξία των δύο συσκευών στη χώρα μας αναμένεται να γίνει γνωστή στις 23 Φεβρουαρίου.

Οι προδιαγραφές

Σε ό,τι αφορά τις προδιαγραφές, για πρώτη φορά σε συσκευή της σειράς X, το POCO X5 Pro 5G θα χρησιμοποιεί οθόνη τεχνολογίας Flow AMOLED 6,67 ιντσών. Χάρη στη συγκεκριμένη τεχνολογία εύκαμπτης οθόνης, το POCO X5 Pro 5G είναι το λεπτότερο μοντέλο X μέχρι σήμερα, με πάχος μόλις 7,9mm. Ταυτόχρονα, η οθόνη προσφέρει ρυθμό ανανέωσης 120Hz, έχει πιστοποίηση Dolby Vision και υποστηρίζει το 100% του χρωματοχώρου DCI-P3 με 10-bit βάθος χρώματος.

Στο εσωτερικό της συσκευής συναντάμε ένα Snapdragon 778 5G SoC, που σύμφωνα με την εταιρεία «προσφέρει εξαιρετική ισορροπία μεταξύ ενεργειακής απόδοσης και υψηλών επιδόσεων, επιτρέποντας στο σύστημα κάμερας της συσκευής να λειτουργεί πιο γρήγορα από το προηγούμενο μοντέλο».

Σύστημα κάμερας που χρησιμοποιεί ένα αισθητήρα των 108MP με δυνατότητα εγγραφής 4K Video, καθώς και δύο ακόμα αισθητήρες, έναν των 8MP με ευρυγώνιο φακό και έναν των 2MP για macro φωτογραφίες. Όσο για την αυτονομία η συσκευή, έρχεται με μπαταρία των 5.000mAh και υποστήριξη γρήγορης φόρτισης στα 67W.

Προχωρώντας στο POCO Χ5 5G, αυτό απευθύνεται στο χρήστη που θέλει ένα προσιτό smartphone για όλη τη διάρκεια της μέρας, για δουλειά, ενημέρωση και διασκέδαση. Για αυτό, το POCO X5 5G διαθέτει μεγάλη οθόνη AMOLED 6,67 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και υψηλό λόγο αντίθεσης, χρησιμοποιεί το Snapdragon 695 SoC που «παρέχει μια αδιάκοπη εμπειρία χρήσης με υψηλές ταχύτητες και απόδοση, καθώς και υψηλές ταχύτητες download», ενώ είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 5.000mAh με γρήγορη φόρτιση των 33W.

To POCO X5 Pro 5G Pro θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα (Black, Blue, Yellow) και σε δύο εκδόσεις (6GB+128GB και 8GB+256GB), ενώ το POCO X5 5G σε τρία χρώματα (Βlack, Blue και Green), επίσης στις ίδιες χωρητικότητες.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME