Κυκλοφόρησαν τα νέα Galaxy S23 με «επικές» κάμερες – Απολαύστε τα χορταστικά βίντεο της Samsung

Κυκλοφόρησαν τα νέα Galaxy S23 με «επικές» κάμερες - Απολαύστε τα χορταστικά βίντεο της Samsung |

Την παγκόσμια διάθεση της σειράς Galaxy S23 ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες η Samsung Electronics Co. Ltd. Από τις 17 Φεβρουαρίου 2023, τα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23 είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας σε τέσσερις ματ αποχρώσεις εμπνευσμένες από τη φύση: Phantom Black, Cream, Green και Lavender. 

Τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Samsung Electronics Co. Ltd, το Galaxy S23 Ultra ξεχωρίζει με τον νέο αισθητήρα Adaptive Pixel 200MP και το ενσωματωμένο S Pen. Η σειρά Galaxy S23, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή απόλυτης εμπειρίας premium smartphone της Samsung.

Το σύστημα καμερών που διαθέτει, που στην ανακοίνωση αναφέρεται ως «επικό», προσφέρει στους χρήστες περισσότερη ελευθερία να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους και τα πιο γρήγορα γραφικά για smartphones στον κόσμο χάρη στην πλατφόρμα φορητών συσκευών Snapdragon® 8 Gen 2 για Galaxy.

Προτεραιότητα για τη Samsung η ασφάλεια

Η σειρά Samsung Galaxy S23 εισάγει, επίσης, ασφάλεια επόμενου επιπέδου στα smartphones με το Samsung Message Guard. Αυτό το ισχυρό εργαλείο sandboxing προστατεύει προληπτικά από επιθέσεις εκμετάλλευσης «μηδενικού κλικ». Πρόκειται για ένα νέο είδος κυβερνοεπίθεσης, όπου και μόνο η λήψη μιας εικόνας μπορεί να θέσει σε κίνδυνο μια συσκευή – ακόμη και χωρίς την αλληλεπίδραση του χρήστη. Το Samsung Message Guard λειτουργεί ως εικονική καραντίνα, παγιδεύοντας επιβλαβείς εικόνες και διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες λαμβάνουν ασφαλείς εικόνες.

Ξεπέρασαν τις προσδοκίες οι προπαραγγελίες

Οι προπαραγγελίες για τη σειρά Galaxy S22, το περασμένο έτος, είχαν ήδη σημειώσει μεγάλη επιτυχία, με αριθμούς υπερδιπλάσιους από εκείνους της σειράς Galaxy S21 από την πρώτη μόλις εβδομάδα. Φέτος, τα αποτελέσματα των προπαραγγελιών ήταν ακόμη υψηλότερα από αυτά της σειράς Galaxy S22, με το 60% των καταναλωτών να επιλέγουν το πιο premium μοντέλο της σειράς, Galaxy S23 Ultra.

Χορταστικά προωθητικά βίντεο

Μετά από την επίσημη παρουσίαση της σειράς Galaxy S23 (Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra) αλλά και των λάπτοπ Galaxy Book3 Pro, Pro 360 και Ultra, η Samsung κυκλοφόρησε επίσημα και χορταστικά βίντεο, προκειμένου να προωθήσει τις νέες συσκευές της.

Τρία από αυτά αφορούν στο Samsung Galaxy S23 Ultra. Η… ταινία γνωριμίας το παρουσιάζει μέσα σε λιγότερο από τρία λεπτά.

Δείτε το βίντεο:

Φυσικά, από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει το βίντεο «can you send me that»!

Δείτε το βίντεο:

Στο παρακάτω βίντεο το επίσημο unboxing του Galaxy S23 Ultra!

Δείτε το βίντεο:

Τα Galaxy S23 και S23+ έχουν το δικό τους κοινό βίντεο unboxing…

Δείτε το βίντεο:

Παρακάτω, ένα βίντεο που αφορά σε ολόκληρη τη σειρά S23.

Δείτε το βίντεο:

Το Galaxy Book3 Ultra είναι σαν το S23 Ultra, αλλά σε μορφή λάπτοπ, σύμφωνα με τη Samsung.

Δείτε το βίντεο:

Δεν θα μπορούσαμε να… σας στερήσουμε ένα βίντεο unboxing τόσο για το Galaxy Book3 Ultra, όσο και για το Book3 Pro.

Δείτε το βίντεο:

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME