H Realme ετοιμάζει συσκευή με Dynamic Island

H Realme ετοιμάζει συσκευή με Dynamic Island |

Aπό τη στιγμή που η Apple παρουσίασε τα iPhone 14 Pro και τον έξυπνο τρόπο που βρήκε για να κρύψει και ταυτόχρονα να αξιοποιήσει την παρουσία του notch στην οθόνη, με το Dynamic Island, δεν άργησαν να βγουν στο Android οι αντίστοιχες εφαρμογές, που αντέγραφαν τη λειτουργία του.

Μέχρι σήμερα, δεν έχουμε δει κάποια επίσημη υλοποίηση που να αποτελεί μέρος του user interface κάποιας συσκευής, είτε από την Google, είτε από άλλο κατασκευαστή. Ωστόσο, σύμφωνα, με ένα tweet υψηλόβαθμου στελέχους της realme, η κινεζική εταιρεία ετοιμάζει τη δική της εκδοχή του Dynamic Island, το Mini Capsule.

Το συγκεκριμένο στέλεχος έσπευσε να διαγράψει το tweet, ωστόσο ήταν πλέον αργά, καθώς χρήστες είναι προλάβει να… απαθανατίσουν τη στιγμή!

Δείτε το tweet:

Και δεν είναι μόνο το διαγραμμένο tweet, καθώς λίγο μετά διέρρευσε στο Twitter ένα βίντεο που δείχνει πώς λειτουργεί το Mini Capsule. Το Mini Capsule επεκτείνεται γύρω από την οπή της selfie cam για να προβάλλει πληροφορίες για την φόρτιση της συσκευής, μόλις αυτή συνδεθεί στην πρίζα.

Δείτε το tweet:

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η realme θα είναι η πρώτη εταιρία που θα προσφέρει επίσημα τη δική της παραλλαγή του πολυσυζητημένου Dynamic Island – με την προϋπόθεση ότι το Mini Capsule θα προσφέρει και άλλες λειτουργίες.

Dynamic Island και από την Huawei;

Και καθώς η εταιρεία αποτελεί θυγατρική της BBK Electronics, η οποία έχει κάτω από την ομπρέλα της και τις Oppo, OnePlus και Vivo, δεν αποκλείεται να δούμε αντίστοιχες παραλλαγές και στις υπόλοιπες θυγατρικές του γκρουπ.

Φήμες πάντως, θέλουν και τη Huawei να ετοιμάζει τη δική της εκδοχή του Dynamic Island, το οποίο λέγεται ότι θα παρουσιαστεί μαζί με τις νέες συσκευές της σειράς Nova 11, που είναι προγραμματισμένες να ανακοινωθούν στο πρώτο μισό της χρονιάς.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME