Lenovo ThinkPhone: Ο ορισμός του επαγγελματικού smartphone

Lenovo ThinkPhone: Ο ορισμός του επαγγελματικού smartphone |

Τα προϊόντα της Lenovo είχαν πάντοτε τις απαντήσεις σε όλες τις… ερωτήσεις για τους επαγγελματίες. Τώρα, επιστρέφει στην αγορά των smartphones με το Thinkphone, ένα όχι και τόσο συνηθισμένο κινητό, με κύρια χαρακτηριστικά την αντοχή, την αξιοπιστία και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα κάνουν χαρούμενο τον κάθε επαγγελματία.

Κατασκευασμένο για επαγγελματίες

Πρόκειται για ένα εργαλείο που έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για προσφέρει όλα όσα θα χρειαστεί στην καθημερινότητα του ο επαγγελματίας -και όχι μόνο- αλλά ταυτόχρονα για να συνδυάζει όλες τις δυνατότητες του με τον υπολογιστή. Το σημαντικό εδώ είναι πως η εφαρμογή Ready For, που αναλαμβάνει την σωστή συνεργασία του ThinkPhone με τον υπολογιστή, επίσημα δεν περιορίζεται σε laptops σχεδιασμένα μόνο από τη Lenovo. Βέβαια, η Lenovo μπορεί να δοκιμάσει, να βελτιστοποιήσει και να διασφαλίσει τη σωστή και αξιόπιστη λειτουργία όλων των δυνατοτήτων αυτών, κυρίως με δικά της προϊόντα.

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τι ακριβώς προσφέρει το ThinkPhone σε συνεργασία με ένα Thinkpad μέσω της εφαρμογής Ready For. Η ιδέα του να έχει o χρήστης πρόσβαση στα δεδομένα και τις εφαρμογές που βρίσκονται στο smartphone από την οθόνη του υπολογιστή δεν είναι προφανώς κάτι νέο. Ωστόσο, ο τρόπος της Lenovo είναι ολοκληρωμένος.

Εύκολη χρήση

Κάθε εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη στο ThinkPhone, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην οθόνη του laptop και μάλιστα η κάθε μια στο δικό της ξεχωριστό παράθυρο. Με αυτόν τον τρόπο η χρήση τους είναι ακόμα πιο εύκολη, ακόμα και σε σύγκριση με το ίδιο το Thinkphone.

Ταυτόχρονα, η δυνατότητα πρόσβασης στα αρχεία του smartphone επίσης δεν είναι κάτι νέο, όμως η δυνατότητα να το… βλέπουμε σαν μια ξεχωριστή μονάδα αποθήκευσης με τον ίδιο τρόπο όπως έναν σκληρό δίσκο, είναι διαφορετική και πιο πρακτική ειδικά στο πιο εξοικειωμένο κοινό. Όπως χρήσιμη είναι και η δυνατότητα χρήσης της κάμερας του ThinkPhone από τον υπολογιστή και μάλιστα όχι μέσα από κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή.

Μπορεί λοιπόν κανείς να εκμεταλλευτεί την κάμερα του τηλεφώνου, στην εφαρμογή video κλήσεις που θέλει να χρησιμοποιήσει, και μάλιστα να… αλλάζει ανάμεσα στις διαφορετικές κάμερες με ευκολία και με αξιοπιστία στην σύνδεση μεταξύ των συσκευών.

Η κατασκευή του Thinkphone

Η κατασκευή του ThinkPhone από ανθρακόνημα στο πίσω μέρος, έχει και την μοναδική αίσθηση που προσφέρει σαν υλικό αλλά και την αντοχή που χρειάζεται σε καθημερινή χρήση. Η προστασία της οθόνης με gorilla glass victus εγγυάται ότι και εκεί το ThinkPhone θα έχει την καλύτερη δυνατή αντοχή που μπορεί να έχει η οθόνη ενός smartphone. Η πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη προσφέρει την ασφάλεια που πρέπει να έχει μια συσκευή από ατυχήματα με νερό και όχι μόνο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά, το thinkphone ξεχωρίζει, ειδικά με κριτήριο την σημαντικά χαμηλότερη τιμή πώλησης σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό του. H AMOLED οθόνη έχει ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz και την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε όμορφη και ζωντανή χρωματική απόδοση και πιο φυσική λειτουργία ανάλογα με τις ανάγκες.

Οι κάμερες στο πίσω μέρος του είναι τεχνικά κορυφαίες για το είδος τους, ενώ ο Snapdragon 8+ Gen 1 επεξεργαστής στο εσωτερικό του, έχει αποδείξει την αξιοπιστία αλλά και την απόδοση που μπορεί να προσφέρει.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME