Το Black Friday Ξεκίνησε!

Nearby Share: Πανεύκολη μεταφορά αρχείων από Android σε Windows PC

Nearby Share: Πανεύκολη μεταφορά αρχείων από Android σε Windows PC |

Η Google έχει λανσάρει από το 2020 τη λειτουργία Nearby Share προκειμένου να προσφέρει στους χρήστες των συσκευών Android έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο διαμοιρασμού αρχείων, μεταξύ κοντινών συσκευών (smartphones, tablets και chromebooks).

Τώρα, η εταιρεία επεκτείνει τη λειτουργία του Nearby Share και μεταξύ συσκευών Android και υπολογιστών Windows, λανσάροντας την beta έκδοση της εφαρμογής σε αρκετές χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Ελλάδας και της Κύπρου!

Η διαδικασία χρήσης του Neardy Share

Η διαδικασία χρήσης του Nearby Share Beta for Windows είναι εξαιρετικά απλή: κατεβάζετε και εγκαθιστάτε την εφαρμογή στον υπολογιστή και…αυτό ήταν.

Μπορείτε πλέον να στέλνετε φωτογραφίες, videos και άλλα αρχεία σε συσκευές Android (και το αντίστροφο) ανεξάρτητα αν η εφαρμογή είναι ανοικτή ή αν απλά τρέχει στο background.

Με δεξί κλικ στο αρχείο εμφανίζεται η επιλογή «Send with Nearby Share» και πατώντας σε αυτήν σας εμφανίζεται η λίστα με τις κοντινές συσκευές Android, που έχουν ήδη ενεργοποιημένο το Nearby Share. Εάν έχετε ανοικτή την εφαρμογή στον υπολογιστή, μπορείτε να μεταφέρετε τα αρχεία με drag and drop.

Για να λειτουργήσει το Nearby Share είναι απαραίτητη η ενεργοποίηση των WiFi και Bluetooth του υπολογιστή σας. Για να αποτρέψετε τυχόν ανεπιθύμητα μηνύματα, μπορείτε να επιλέξετε ποιος μπορεί «να δει» τη συσκευή σας και να σας στείλει αρχεία. Κάτω από το drop-down μενού για τη ρύθμιση «ορατότητας» της συσκευής (device visibility) μπορείτε να επιλέξετε να καταστήσετε τον υπολογιστή σας ορατό σε όλους, μόνο στις επαφές σας, μόνο στις δικές σας κοντινές συσκευές ή σε κανέναν επί του παρόντος.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME