iPhone 15 Pro και Pro Max: Έρχονται με εξαιρετικά λεπτά περιμετρικά bezels

iPhone 15 Pro και Pro Max: Έρχονται με εξαιρετικά λεπτά περιμετρικά bezels |

Μπορεί να απέχουμε μήνες από το λανσάρισμα των iPhone 15, ωστόσο τα leaks έχουν αρχίσει να μας δίνουν μια πλήρη εικόνα για τα χαρακτηριστικά τους.

Τις τελευταίες ημέρες έχει δει το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο που -εκτός από το ότι επιβεβαιώνει πως όλα τα μοντέλα της σειράς θα έχουν Dynamic Island- δείχνει καθαρά και τα bezels των iPhone 15 Pro. Αξίζει να σημειωθεί πως οι πηγές που κοινοποίησαν το συγκεκριμένο βίντεο είναι πάντα έγκυρες.

Με βάση λοιπόν το βίντεο, τα επόμενα smartphones της Apple θα έχουν λεπτότερα bezels από τους προκατόχους τους. Την ίδια στιγμή, ειδικά στα iPhone 15 Pro θα παρουσιάζουν αισθητή διαφορά, καθώς τα περιμετρικά bezels των οθονών τους φαίνονται εξαιρετικά λεπτά.

Τι «μαρτυρά» το βίντεο για τα bezels των iPhone 15 Pro

Πιο αναλυτικά, στο βίντεο απεικονίζεται το ίδιο το γυαλί που καλύπτει την οθόνη των iPhone 15 Pro και Pro Max, όχι το προστατευτικό φιλμ. Η Apple κατόρθωσε να συρρικνώσει το πλαίσιο των συγκεκριμένων μοντέλων της κατά 25%, ωστόσο θα πρέπει να βρει λύση στο πρόβλημα που παρουσιάζεται σε συσκευές Android με πολύ λεπτά bezels, όπου πατιούνται ακούσια σημεία της οθόνης όταν οι χρήστες τα κρατούν στο χέρι τους. 

Η Apple μειώνει διαρκώς τα bezels στα μοντέλα της

iPhone 13 Pro: Πάχος bezels 2,42 χιλιοστά
iPhone 14 Pro: Πάχος bezels 2,17 χιλιοστά
iPhone 15 Pro: Πάχος bezels 1,55 χιλιοστά

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME