iOS 17-iPhone: Το νέο χαρακτηριστικό που θα «μετρά» τη διάθεσή σας

iOS 17-iPhone: Το νέο χαρακτηριστικό που θα «μετρά» τη διάθεσή σας |

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου iOS 17 θα γίνουν τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια του 2023 Apple Worldwide Developers Conference, με την εταιρία να ετοιμάζεται για πολλές αλλαγές. Μία από αυτές έχει να κάνει με την εφαρμογή Υγεία – Health, που θα… μετρά τη διάθεσή σας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μετέφερε ο αναλυτής του Bloomberg, Mark Gurman, η Apple πρόκειται να αναβαθμίσει τη γνωστή εφαρμογή με ένα ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό, το Mood Tracker. Επιπροσθέτως, η εφαρμογή της Υγείας θα είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά και στα iPads.

Στην υγεία των χρηστών της επικεντρώνεται η Apple

Eδώ και αρκετό καιρό, η Apple επικεντρώνεται στην υγεία των χρηστών της και φέρνει νέα χαρακτηριστικά που κάνουν τη ζωή τους καλύτερη. Προς το παρόν δεν έγιναν γνωστές άλλες πληροφορίες για τη νέα λειτουργία, ωστόσο είναι βέβαιο πως θα μάθουμε περισσότερα σε λίγες εβδομάδες, μέσα από το WWDC23.

Πρόσφατα διέρρευσε και μία λίστα με τις αλλαγές που θα κάνει η Apple με το iOS 17, ενώ η εταιρία αναμένεται να βελτιώσει και μια βασική εφαρμογή που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι χρήστες iPhone. Επίσης, έχει γίνει γνωστό ότι θα αλλάξει και η αρχική οθόνη με νέα χαρακτηριστικά.

Αλλαγές και βελτιώσεις στο iOS 17

  • Η ένταση/φωτεινότητα του φακού δε θα έχει πλέον λίγα προκαθορισμένα επίπεδα, αλλά θα μπορεί να ρυθμιστεί ελεύθερα με μπάρα, όπως αυτή της έντασης του ήχου.
  • Θα γίνουν διάφορες σχεδιαστικές αλλαγές στο Control Center.
  • Οι φάκελοι στο App Library θα μπορούν να μετονομαστούν χειροκίνητα με ονόματα που θα επιλέγει ο χρήστης.
  • Το Apple Music θα αποκτήσει ένα νέο πιο απλό μενού.
  • Τα lyrics των τραγουδιών από το Apple Music θα μπορούν να προβάλλονται στο Lock Screen όσο το iPhone είναι κλειδωμένο.
  • Το Lock Screen θα μπορεί να προσαρμοστεί ακόμη περισσότερο, με επιλογές για το μέγεθος των γραμμάτων.
  • Θα προστεθεί ένα share κουμπί για την κοινή χρήση Lock Screen διατάξεων με άλλους iPhone κατόχους.
close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME