Samsung Galaxy S24 Ultra: Περιορισμένες, αλλά εντυπωσιακές αλλαγές στην κάμερα του

Samsung Galaxy S24 Ultra: Περιορισμένες, αλλά εντυπωσιακές αλλαγές στην κάμερα του

Καθώς οι λάτρεις της τεχνολογίας αναμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία της σειράς Samsung Galaxy S24 το πρώτο τρίμηνο του 2024, οι διαρροές για τις συσκευές έχουν ήδη ξεκινήσει, όπως συνηθίζεται. Με το Galaxy S23 να είναι το πρώτο τηλέφωνο της εταιρείας με κάμερα 200MP, οι αναφορές υποδεικνύουν ότι η Samsung θα συνεχίσει με αυτήν την ανάλυση για τα επόμενα δύο χρόνια. Μια πρόσφατη διαρροή παρέχει ορισμένες πληροφορίες για τον φακό της κάμερας του Samsung Galaxy S24 Ultra, υποδηλώνοντας μικρές αλλαγές σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Αναβαθμίσεις κάμερας: Ο γνωστός leaker Ice Universe δημοσίευσε ότι το Galaxy S24 Ultra θα διαθέτει την κύρια κάμερα 200MP HP2, συνεχίζοντας την τάση υψηλής ανάλυσης της Samsung. Ο φακός θα συνοδεύεται από έναν φακό ultra-wide 12MP Sony IMX564 και έναν φακό telephoto 10MP Sony IMX754 με 3x οπτικό ζουμ. Αυτές οι κάμερες είναι παρόμοιες με αυτές που υπάρχουν στον φακό του Galaxy S23 Ultra. Ποιες λοιπόν αλλαγές αναμένονται;

Αναβάθμιση στον περισκοπικό φακό: Οι πληροφορίες που διέρρευσαν υποδεικνύουν ότι το Samsung Galaxy S24 Ultra θα διαθέτει έναν περισκοπικό φακό 10MP, τον Sony IMX754+, που προσφέρει εντυπωσιακή δυνατότητα οπτικού ζουμ 10x. Αυτή η αναβάθμιση φαίνεται να είναι η πιο σημαντική, τουλάχιστον όσον το hardware, για τις κάμερες του επερχόμενου premium smartphone. Οι περισσότερες βελτιώσεις αναμένεται να είναι στον τομέα του λογισμικού και των αλγορίθμων, επηρεάζοντας κυρίως την κύρια κάμερα.

Βελτιώσεις στο λογισμικό: Ενώ οι αναβαθμίσεις στο υλικό είναι περιορισμένες, αναμένεται ότι η σειρά Samsung Galaxy S24 θα φέρει σημαντικές βελτιώσεις στο λογισμικό και στην εκτέλεση των αλγορίθμων προκειμένου να ενισχύσει την συνολική απόδοση της κάμερας. Η Samsung έχει την τάση να χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνικές υπολογιστικής φωτογραφίας για να παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, και αναμένουμε περαιτέρω βελτιώσεις σε αυτόν τον τομέα.

Οι διαρροές που αφορούν τον φακό του Samsung Galaxy S24 Ultra παρέχουν μια συναρπαστική εικόνα για τις φωτογραφικές δυνατότητες του επερχόμενου premium smartphone. Παρόλο που η κύρια κάμερα διατηρεί την εντυπωσιακή ανάλυση 200MP, η προσθήκη ενός περισκοπικού φακού με οπτικό ζουμ 10x υπόσχεται σημαντική αλλαγή. Με τις βελτιώσεις στο λογισμικό, αναμένεται να προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες φωτογραφίας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME