AirPods Pro και iPhone 15: Νέα Προσθήκη με Θήκη USB-C από την Apple;

AirPods Pro και iPhone 15: Νέα Προσθήκη με Θήκη USB-C από την Apple; |

Η εταιρεία Apple πιθανόν να κυκλοφορήσει μια νέα θήκη φόρτισης με υποδοχή USB-C για τα AirPods Pro ταυτόχρονα με την επερχόμενη κυκλοφορία της σειράς iPhone 15 αυτό το φθινόπωρο, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Σε ένα πρόσφατο ενημερωτικό δελτίο με τίτλο “Power On”, ο αναλυτής ανέφερε ότι αυτή η αλλαγή συνάδει με τη μετάβαση από τη θύρα Lightning στη θύρα USB-C που αναμένεται να γίνει σε όλη τη σειρά iPhone 15 κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους.

Προηγουμένως, τον περασμένο Μάρτιο, ο αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, είχε αναφέρει ότι η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια δεύτερη γενιά των AirPods Pro με θήκη φόρτισης USB-C κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους. Ωστόσο, δεν ήταν σαφές εάν υπάρχουν και άλλες αλλαγές στο hardware των AirPods Pro για το 2023.

Όσον αφορά το λογισμικό, ο Gurman αποκάλυψε ότι η Apple εργάζεται επίσης πάνω σε μια νέα δυνατότητα για τα AirPods Pro, η οποία σχεδιάζεται να ανιχνεύει πιθανά προβλήματα ακοής. Αυτή η νέα δυνατότητα δοκιμής της ακοής, η οποία αναμένεται να περιλαμβάνεται στο iOS 17, συνοδεύεται από άλλες λειτουργίες των AirPods και θα αναπαράγει διάφορους ήχους για να επιτρέψει στα AirPods να αξιολογήσουν την ακουστική ικανότητα του χρήστη.

Επιπλέον, ο Gurman επιβεβαίωσε και προηγούμενες φήμες για την ανάπτυξη νέων αισθητήρων υγείας για μελλοντικές εκδόσεις των AirPods. Ένας από αυτούς τους αισθητήρες είναι η δυνατότητα μέτρησης της θερμοκρασίας του σώματος μέσω του ακουστικού καναλιού, η οποία θεωρείται πιο ακριβής από τη μέτρηση της θερμοκρασίας από τον καρπό, όπως γίνεται στα μοντέλα Apple Watch Series 8 και Ultra, ειδικά κατά τη διάρκεια του ύπνου του χρήστη.

Σύμφωνα με τον Gurman, η Apple εξετάζει επίσης πώς τα AirPods μπορούν να λειτουργήσουν ως ακουστικά βαρηκοΐας με βελτιωμένες λειτουργίες, επικεντρώνοντας σε υπάρχουσες δυνατότητες όπως το Conversation Boost και το Live Listen. Πρέπει να σημειωθεί ότι καμία από αυτές τις δύο λειτουργίες δεν έχει ακόμη λάβει έγκριση, αλλά η FDA ελαττώνοντας τους κανόνες για την αγορά ακουστικών βαρηκοΐας πέρυσι, φαίνεται ότι έχει ενθαρρύνει την Apple να προσλάβει μηχανικούς από παραδοσιακούς κατασκευαστές ακουστικών βαρηκοΐας και να επωφεληθεί από το άνοιγμα στην αγορά.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME