Χαμένο iPhone; Βρες το, ακόμη και αν έχει απενεργοποιηθεί

Χαμένο iPhone; Βρες το, ακόμη και αν έχει απενεργοποιηθεί |

Προστασία του iPhone σας: Οδηγίες που θα σας διευκολύνουν. Η ασφάλεια του iPhone σας είναι εξαιρετικά σημαντική. Ο πρώτος κανόνας είναι να ρυθμίσετε έναν κωδικό πρόσβασης στη συσκευή σας για να εγγυηθείτε την ασφάλειά της. Για να το κάνετε αυτό, απλώς ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και πηγαίνετε στο Face ID (ή Touch ID) & Passcode, ακολουθώντας τις οδηγίες.

Η επόμενη σημαντική ενέργεια είναι η ενεργοποίηση της λειτουργίας “Find My Phone”. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ήδη ενεργοποιημένη, αλλά είναι πάντα καλό να το επιβεβαιώσετε. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις, πηγαίνετε στο “Find My” και επιλέξτε “Find My iPhone”. Ελέγξτε αν οι διακόπτες δίπλα στο “Find My iPhone”, “Find My Network” και “Send Last Location” είναι ενεργοποιημένοι. Οι νεότερες συσκευές iPhone έχουν αναβαθμισμένα συστήματα που επιτρέπουν την εκπομπή σήματος ακόμη και όταν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι αυτή η δυνατότητα εντοπισμού της συσκευής αφορά μόνο συσκευές iPhone 11 και νεότερες, με iOS15, και μπορεί να διαρκέσει μέχρι 24 ώρες μετά την απενεργοποίηση.

Εάν το iPhone σας χαθεί, μπορείτε να το εντοπίσετε μέσω της εφαρμογής “Find My” ή από οποιονδήποτε υπολογιστή που έχει πρόσβαση στο iCloud. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή ενός άλλου μέλους της οικογένειάς σας, εάν έχετε ενεργοποιημένο το “Family Sharing”. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη συσκευή Apple, εφόσον μπορείτε να συνδεθείτε με το δικό σας Apple ID. Ανεξάρτητα από το πώς προσπελαύνετε το iCloud, θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό iCloud που είναι συνδεδεμένος με το iPhone σας και να πατήσετε “All Devices” για να επιλέξετε το χαμένο iPhone σας. Μετά από αυτό, ο χάρτης που εμφανίζεται στην οθόνη θα δείξει την τρέχουσα τοποθεσία της συσκευής σας.

Από το ίδιο μέρος, μπορείτε να ρυθμίσετε τη συσκευή σας να παίζει έναν ήχο για να σας βοηθήσει να την βρείτε, να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία “Lost Mode”, ή ακόμη και να διαγράψετε όλα τα δεδομένα από τη συσκευή, εάν δεν μπορείτε να την εντοπίσετε.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME