Η Apple έτοιμη να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή της σειράς iPhone 15 τον Αύγουστο – Προβλέπεται αύξηση σε μονάδες και τιμή για το iPhone 15 Pro Max

Η Apple έτοιμη να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή της σειράς iPhone 15 τον Αύγουστο

Η Apple αναμένεται ότι θα ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή της σειράς iPhone 15 τον Αύγουστο, σύμφωνα με τον αξιόπιστο αναλυτή Jeff Pu από τη Haitong International Tech Research.

Ο Pu αναφέρει ότι η εταιρεία είναι πλήρως προετοιμασμένη για να κατασκευάσει 84 εκατομμύρια μονάδες έως το τέλος του 2023, που αντιστοιχούν σε μια αύξηση 12% σε σύγκριση με τις συσκευές iPhone 14 που κατασκευάστηκαν την περασμένη χρονιά για την ίδια περίοδο.

Οι προβλέψεις του Pu περιλαμβάνουν επίσης αύξηση της τιμής για το iPhone 15 Pro Max. Το iPhone 14 Pro Max είχε αρχική τιμή $1.099 στις Ηνωμένες Πολιτείες και €1.449 στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, το iPhone 15 Pro Max θα διαθέτει αποκλειστικές λειτουργίες που δεν θα είναι διαθέσιμες στο iPhone 15 Pro. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται η προσθήκη ενός φακού περισκοπίου για την τηλεφακό, ο οποίος θα επεκτείνει την λειτουργία του οπτικού zoom. Επίσης φήμες υποδηλώνουν ότι οι μπαταρίες όλων των συσκευών της σειράς θα έχουν αυξημένη χωρητικότητα, αν και αυτό σημαίνει ότι θα είναι κάπως αυξημένη η διάσταση τους.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME