Xiaomi Redmi 12: Το προσιτό smartphone που συνδυάζει απόδοση και οικονομία

Xiaomi Redmi 12: Το προσιτό smartphone που συνδυάζει απόδοση και οικονομία

Η Xiaomi παρουσιάζει το Redmi 12, ένα νέο smartphone που προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες σε προσιτή τιμή. Ένα κινητό που καλύπτει τις καθημερινές σας ανάγκες, με χαμηλό κόστος αγοράς.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά: Το Redmi 12 ξεχωρίζει για τον λεπτό σχεδιασμό του, με πάχος μόλις 8,17 χιλιοστά και γυάλινη πλάτη που προσδίδει κομψότητα και άνεση στο χέρι. Η συσκευή διαθέτει επίσης πιστοποίηση ΙΡ53 για προστασία από σκόνη και υγρασία. Επιπλέον, το Redmi 12 διαθέτει υποδοχή USB-C για γρήγορη φόρτιση και σύνδεση με ακουστικά μέσω της υποδοχής 3.5mm headphone jack.

Οθόνη και κάμερα: Η οθόνη FHD+ DotDisplay των 6.79 ιντσών του Redmi 12 προσφέρει εξαιρετική εμπειρία θέασης, με ανάλυση 2460×1080 και ρυθμό ανανέωσης 90Hz Adaptive Sync. Το Redmi 12 διαθέτει επίσης πιστοποίηση Low Blue Light και Reading Mode 3.0, που προστατεύουν και επιτρέπουν παρατεταμένη χρήση χωρίς να κουράζουν τα μάτια σας.

Η τριπλή κάμερα του Redmi 12, με κύριο αισθητήρα 50MP, ultra-wide κάμερα 8MP και macro κάμερα 2MP, προσφέρει λεπτομερείς και ευέλικτες λήψεις. Επιπλέον, θα μπορείτε να αξιοποιήσετε τα επτά μοναδικά φίλτρα filmCamera για δημιουργικές φωτογραφίες.

Απόδοση και μνήμη: Το Redmi 12 εξοπλίζεται με τον ισχυρό επεξεργαστή MediaTek Helio G88, προσφέροντας σας αξιόπιστη απόδοση και ταχύτητα έως 2.0GHz. Η συσκευή διαθέτει επίσης επεκτάσιμη μνήμη έως και 1TB, για αποθηκευτικό χώρο που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας για αρχεία, φωτογραφίες και βίντεο.Μπαταρία και λειτουργίες: Με μπαταρία χωρητικότητας 5.000mAh, το Redmi 12 προσφέρει εξαιρετική αυτονομία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η πρόσβαση στις εφαρμογές και τις λειτουργίες της συσκευής είναι άμεση, χάρη στον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πλάι της συσκευής. Τέλος, το Redmi 12 σας παρέχει επίσης ένα ενσωματωμένο σύστημα IR για τον έλεγχο των ηλεκτρικών συσκευών σας.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME