iOS 17: Η νέα δημόσια beta έκδοση είναι εδώ με αναβαθμίσεις και νέα χαρακτηριστικά!

iOS 17: Η νέα δημόσια beta έκδοση είναι εδώ με αναβαθμίσεις και νέα χαρακτηριστικά!

Μετά από μια περίοδο δοκιμής που διήρκεσε αρκετές εβδομάδες για developers και ορισμένους χρήστες, η Apple ξεκίνησε τη δοκιμαστική έκδοση του iOS 17, μήνες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του.

Αυτή η κίνηση σημαίνει ότι μπορείς να εγκαταστήσεις το iOS 17 στο iPhone σου ακόμα και σήμερα και να δοκιμάσεις όλες τις νέες λειτουργίες που προσφέρει. Ωστόσο, όπως συμβαίνει κάθε φορά, υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστούν κάποια σφάλματα (bugs) και γι’ αυτό δεν συνιστάται για όλους τους χρήστες. Για να το κατεβάσεις, απλά επισκέψου την επίσημη ιστοσελίδα της Apple και συνδέσου με το Apple ID σου. Ακολούθησε τα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσεις την διαδικασία. Αφού τελειώσεις, άνοιξε το τηλέφωνό σου, πήγαινε στις Ρυθμίσεις, κατόπιν στην κατηγορία Γενικά και μετά στην Ενημέρωση Λογισμικού. Εκεί θα βρεις την επιλογή για τη δοκιμαστική έκδοση.

Όσον αφορά τις νέες λειτουργίες του iOS 17, η Apple επικεντρώθηκε στη βελτίωση ορισμένων βασικών εφαρμογών του, όπως το Phone, το FaceTime και το iMessage. Τώρα, κάθε επαφή στη λίστα σου μπορεί να έχει τη δική της “αφίσα” με μοναδικά γραφικά και μια φωτογραφία. Το Check-in είναι ένας εύκολος τρόπος να βλέπεις τις αγαπημένες σου επαφές στο iMessage, ενώ η ίδια η εφαρμογή έχει ανανεωμένο περιβάλλον χρήστη. Τα αυτοκόλλητα (Stickers) του iOS 17 αναβαθμίζονται για το iMessage, καθώς όλα τα emoji μπορούν τώρα να μετατραπούν σε αυτοκόλλητα. Τα Live stickers μεταμορφώνουν κάθε φωτογραφία σου σε αυτοκόλλητο που μπορείς να το στείλεις ως GIF. Στο FaceTime, τώρα μπορείς να αφήσεις ένα βίντεο-μήνυμα σε περίπτωση που το άλλο άτομο δεν απαντήσει στην βιντεοκλήση.

Το AirDrop αλλάζει και βελτιώνεται στο iOS 17 έτσι καθιστά πιο εύκολη την κοινή χρήση αρχείων μέσω iPhone. Το “NameDrop” σου επιτρέπει την εύκολη ανταλλαγή επαφών όπως τηλέφωνα και email μεταξύ δύο iPhones που τοποθετούνται δίπλα-δίπλα. Μπορείς να στέλνεις αρχεία με πλήρη ανάλυση ακόμη και όταν απομακρύνεσαι από το άτομο στο οποίο θέλεις να τα στείλεις. Ωστόσο, το iOS 17 δεν είναι διαθέσιμο για όλα τα μοντέλα iPhone. Μπορείς να ελέγξεις εάν το δικό σου τηλέφωνο το υποστηρίζει στην επίσημη ιστοσελίδα της  Apple.

Επιπλέον, η δοκιμαστική έκδοση του IOS 17 είναι επίσης διαθέσιμη και για το iPadOS 17.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME