Ανακαλύψτε τα πάντα για το νέο Samsung Galaxy Tab S9!

Η Samsung Electronics παρουσίασε την καινούρια σειρά Galaxy Tab S9, μια πολυτελή συλλογή προϊόντων που ανανεώνει το τοπίο των tablets της Samsung προσφέροντας συναρπαστική θέαση και δημιουργική ελευθερία. Τα μοντέλα Galaxy Tab S9, S9+ και S9 Ultra εξοπλίζονται με οθόνες Dynamic AMOLED 2X, που εξασφαλίζουν επικές εμπειρίες θέασης και ψυχαγωγίας με τον εκπληκτικό επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 2 for Galaxy. Το ενσωματωμένο S Pen, πιστοποιημένο με IP68, βοηθά τους χρήστες να εκφράσουν τις ιδέες τους με ευκολία. Και ως η πρώτη σειρά Galaxy Tab S με πιστοποίηση IP68, η σειρά Galaxy Tab S9 εξασφαλίζει συνεχή έμπνευση τόσο σε εσωτερικούς χώρους όσο και σε εξωτερικά περιβάλλοντα.

Ένας κόσμος ψυχαγωγίας και διασκέδασης εν κινήσει

Είτε παίζετε, είτε βλέπετε βίντεο, η οθόνη Dynamic AMOLED 2X του Galaxy Tab S9 Ultra, με διάσταση 14,6 ιντσών, προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία ψυχαγωγίας που καθηλώνει, ενώ παράλληλα είναι φορητή. Η τεχνολογία HDR10+ της σειράς Galaxy Tab S9 βελτιστοποιεί τους τόνους σε κάθε σκηνή και πλάνο, προσφέροντας ευρύ φάσμα χρωμάτων και φωτεινότητας. Η οθόνη της σειράς Galaxy Tab S9 διαθέτει δυναμικό ρυθμό ανανέωσης από 60 έως 120Hz, προσφέροντας ομαλή απόκριση και βελτιστοποιημένη αποδοτικότητα της μπαταρίας. Επιπλέον, το Eye Comfort μειώνει την καταπόνηση των ματιών μειώνοντας το μπλε φως πάνω από 70%. Η τεχνολογία της σειράς Galaxy Tab S9 αναδεικνύει τις μικρές λεπτομέρειες, καθιστώντας τη φωτογραφία, τα σχέδια και τα κινούμενα σχέδια πιο ευκρινή από ποτέ. Με την αναλογία διαστάσεων 16:10, οι εκπομπές και οι ταινίες προβάλλονται με εξαιρετική ποιότητα.

Η ψυχαγωγία στη σειρά Galaxy Tab S9 αναβαθμίζεται με τον ήχο που προσφέρουν τα τετραπλά ηχεία. Τα ηχεία είναι 20% μεγαλύτερα και είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία ήχου AKG και Dolby Atmos για μια καθηλωτική ηχητική εμπειρία. Οι χρήστες του Galaxy Tab S9 μπορούν να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις ήχου για να απολαύσουν τη βέλτιστη εμπειρία ήχου, ανάλογα με τη δραστηριότητα τους, είτε πρόκειται για παιχνίδια, ακρόαση μουσικής, βιντεοκλήσεις και άλλα.

Για εκδρομές στη φύση, η πρωτοποριακή τεχνολογία Vision Booster είναι πλέον διαθέσιμη στη σειρά Galaxy Tab S9. Αυτόματα ανιχνεύει τις συνθήκες φωτισμού και προσαρμόζει τον φωτισμό της οθόνης, διασφαλίζοντας καλύτερη ορατότητα. Επίσης, η έξυπνη θήκη Smart Book Cover μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για να στηρίξει το tablet οριζόντια ή κατακόρυφα, χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε το tablet.

Η σειρά Galaxy Tab S9 διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό που συνδυάζει κομψότητα με ισχύ. Εξοπλίζεται με τον επεξεργαστή ναυαρχίδα Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy, ο ίδιος που βρίσκεται στα νεότερα smartphones της Samsung, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση. Για πρώτη φορά εφαρμόζεται τεχνολογία ατμοθαλάμου σε tablet, βοηθώντας το tablet να παραμένει αποτελεσματικό κατά τη διάρκεια εκτεταμένης χρήσης, όπως streaming, gaming ή επεξεργασία βίντεο.

Χάρη στη στενή συνεργασία με κορυφαίους συνεργάτες από τον χώρο των παιχνιδιών, οι χρήστες του Galaxy Tab S9 θα απολαύσουν βελτιστοποιημένες εμπειρίες gaming σε μια μεγάλη οθόνη. Η σειρά Galaxy Tab S9 είναι επίσης η πιο αποδοτική σε ό,τι αφορά τη θερμότητα, χάρη στον ειδικά σχεδιασμένο εσωτερικό θάλαμο ατμών που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις υψηλής έντασης της συσκευής. Η νέα αμφίδρομη απαγωγή θερμότητας βοηθά στη διατήρηση της βέλτιστης απόδοσης για μεγαλύτερο διάστημα.

Φέρνοντας τις έμπνευσης στην καθημερινότητά μας με απρόσμενες λύσεις

Κάθε υψηλής ποιότητας συσκευή Galaxy Tab S9 συνοδεύεται από ένα αγαπημένο εργαλείο, το Galaxy S Pen. Προσφέροντας μια εμπειρία παρόμοια με αυτή του στυλό πάνω σε χαρτί, η σειρά Galaxy Tab S9 και το S Pen είναι πλέον και τα δύο πιστοποιημένα με IP68 για αντοχή στο γλυκό νερό και τη σκόνη. Έτσι, ανοίγονται νέες προοπτικές για το πού μπορεί να αναπτυχθούν οι ιδέες σας. Το S Pen μπορεί, επίσης, να γράψει σε πολλές περιοχές, όπως μπάρες αναζήτησης, μηχανές αναζήτησης και αποθηκευτικούς χώρους εφαρμογών, ενώ η νέα αμφίδρομη φόρτιση διασφαλίζει ότι θα παίρνει ρεύμα ανεξάρτητα από το πώς είναι τοποθετημένο στη βάση του. Οι χρήστες μπορούν να αναβαθμίσουν το S Pen στην έκδοση S Pen Creator Edition για μια ακόμα πιο προηγμένη εμπειρία. Το S Pen Creator Edition είναι φτιαγμένο από ανάγλυφο υλικό για πιο άνετο κράτημα και ευρύτερη γωνία κλίσης σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση που κάνει τη διαδικασία της δημιουργίας πιο ευχάριστη.

Οι συναρπαστικές οθόνες της σειράς Galaxy Tab S9 αποτελούν το ιδανικό υπόβαθρο για κάθε δημιουργικό project. Χάρη στη χρήση του Multi-Window, οι χρήστες μπορούν να έχουν ανοικτές έως και τρεις εφαρμογές ως ένα καλά οργανωμένο πλέγμα παραθύρων που προσαρμόζονται εύκολα. Οι χρήστες μπορούν ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα περιήγησης, να ανατρέχουν σε κάποια εικόνα στο Samsung Gallery και να αναπτύξουν τις ιδέες τους στα Samsung Notes. Εναλλακτικά, με το Pop-Up-View, οι εφαρμογές μπορούν να προβληθούν ως αιριόμενα παράθυρα, ενώ η αρχική οθόνη εξακολουθεί να εμφανίζεται πλήρης.

Όταν οι χρήστες ταξιδεύουν ή δουλεύουν εν κινήσει, το πληκτρολόγιο Book Cover της σειράς Samsung Galaxy Tab S9 και η λειτουργία DeX Mode μπορούν να προσομοιώσουν τη εμπειρία του γραφείου σε συνδυασμό με τη φορητότητα του tablet. Οι ρυθμιζόμενες γωνίες του Book Cover και ο εσωτερικός φωτισμός του πληκτρολογίου το κάνουν να μοιάζει με έναν ελαφρύ υπολογιστή. Παράλληλα, η λειτουργία DeX Mode διαθέτει εύχρηστο κέρσορα, ευέλικτη αλλαγή μεγέθους των παραθύρων και Second Screen δυνατότητες, για να μπορούν οι χρήστες να αντικατοπτρίσουν ή να επεκτείνουν την οθόνη του υπολογιστή στο tablet. Κατά τη διάρκεια call στο Google Meet, οι χρήστες μπορούν να συνεργαστούν πιο εύκολα μέσω της κοινής χρήσης της οθόνης και να επεξεργαστούν ταυτόχρονα ένα έγγραφο στο Samsung Notes.

Σχεδιασμένη για να εμπνέει την αυθόρμητη παραγωγικότητα, αλλά και να διευκολύνει την εργασία, η σειρά Galaxy Tab S9 αποτελεί το καταλληλότερο εργαλείο, αφού διαθέτει νέες και βελτιωμένες εφαρμογές για κάθε προσωπικό ενδιαφέρον. Η εφαρμογή GoodNotes που έχει αγαπηθεί από τους χρήστες προσφέρει, για πρώτη φορά, μια νέα εμπειρία σημειώσεων και ημερολογίου στο Android, αποκλειστικά για τους χρήστες Galaxy tablet. Ακόμα, οι σημειώσεις που δημιουργούνται στο GoodNotes σε όλες τις πλατφόρμες μπορούν να μοιράζονται και να επεξεργάζονται από παραπάνω από έναν χρήστη ταυτόχρονα.

Η επαγγελματική εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο LumaFusion διευκολύνει την εργασία κατά τη δημιουργία περιεχομένου μέσω της δυνατότητας κοινής χρήσης. Οι εικόνες και τα βίντεο, αλλά ακόμα και τα μεγάλα αρχεία, που έχουν ληφθεί μέσω της κάμερας του Galaxy smartphone του χρήστη, μπορούν να μεταφερθούν με ευκολία στη σειρά Galaxy Tab S9, μέσω της λειτουργίας Quick Share. Το LumaFusion εκμεταλλεύεται πλήρως την μεγάλη οθόνη του Galaxy Tab S9 Ultra, διασφαλίζοντας ότι η επεξεργασία βίντεο γίνεται με ακρίβεια.

To Clip Studio Paint έχει μετατραπεί σε ένα βελτιωμένο interface για tablet για σχεδίαση, ζωγραφική και πολλά άλλα. Παράλληλα, το ArchSite δίνει τη δυνατότητα στους designers και στους επαγγελματίες να μετατρέπουν το έργο τους σε επεξεργασμένα σχέδια 2D CAD, ολοκληρωμένα σχέδια και ακριβείς εκτιμήσεις. Μέσω της στενής συνεργασίας με τη Google για τη βελτιστοποίηση των εμπειριών της μεγάλης οθόνης, οι χρήστες μπορούν να ολοκληρώσουν εύκολα τις εργασίες τους και να υλοποιήσουν τις ιδέες τους με τη σειρά Galaxy Tab S9.

Αξιοποιώντας την Εξαιρετική Πλήρη Εμπειρία

Η σειρά Galaxy Tab S9 εντυπωσιάζει με την ξεχωριστή της συσκευή, ενσωματώνοντας απροσδόκητα χαρακτηριστικά που την καθιστούν αναπόσπαστο μέρος του οικοσυστήματος Galaxy. Η χρήση των δημιουργικών εργαλείων είναι παιχνιδάκι, ειδικά όταν τα tablet Galaxy Tab S9 ενσωματώνονται άψογα με άλλες συσκευές. Το Multi-Control διευκολύνει την αντιγραφή, την επικόλληση ή τη μεταφορά κειμένου και εικόνας απευθείας από το tablet στο Galaxy smartphone, χαρίζοντας στους χρήστες την αίσθηση του ελέγχου μέσω του touchpad Galaxy Tab S9.

Με απόλυτη εξυπηρέτηση στην κορυφαία λογισμική εμπειρία, το υλικό της σειράς Galaxy Tab S9 αντικατοπτρίζει τα ίδια εμβληματικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και την εντυπωσιακή διάταξη κάμερας που βρίσκουμε στα κορυφαία smartphones της σειράς Galaxy S. Με μόλις 5,5 χιλιοστά πάχος για το Tab S9 Ultra, η σειρά Galaxy Tab S9 διακρίνεται για το ελαφρύ και λεπτό της σχεδιασμό, παράλληλα με την ανθεκτικότητά της χάρη στην πιστοποίηση IP68.

Επιπλέον, τα προϊόντα της σειράς είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν σε χτυπήματα και γρατζουνιές, καθώς έχουν ενισχυθεί με Armor Aluminum. Για τους χρήστες που καλπάζουν με τις καλύτερες ιδέες σε απροσδόκητα περιβάλλοντα, τα προϊόντα της σειράς αποτελούν τον ιδανικό συνεργάτη, προσφέροντας αντοχή κατά τη διάρκεια μιας κοπιαστικής ημέρας. Η νέα θήκη Outdoor Cover προσδίδει άνεση στους χρήστες που επιθυμούν επιπλέον προστασία.

Το Galaxy Tab S9 αποτελεί ένα επιπλέον παράδειγμα της δέσμευσης της εταιρείας να κατασκευάζει τεχνολογία που εμπλουτίζει τη ζωή των ανθρώπων. Σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές, η σειρά Tab S9 προσφέρει αυξημένη ποικιλία ανακυκλωμένων υλικών, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της σχεδίασης. Επιπλέον, έρχεται σε επανασχεδιασμένο πακέτο συσκευασίας, χρησιμοποιώντας 100 τοις εκατό ανακυκλωμένο χαρτί.

Διαθεσιμότητα του Samsung Galaxy Tab S9

 Η σειρά του Samsung Galaxy Tab S9 είναι πλέον διαθέσιμη για προ-παραγγελία από τις 26 Ιουλίου, ενώ η διάθεση των προϊόντων θα ξεκινήσει στις 11 Αυγούστου από το Samsung eshop και το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η επιλογή χρώματος για την σειρά είναι διπλή, προσφέροντας τα πολυτελή χρώματα Μπεζ και Γραφίτη. Τα μεγέθη που προσφέρονται είναι τρία, με το Tab S9 Ultra να ξεχωρίζει στις 14,6 ίντσες, το Tab S9+ στις 12,4 ίντσες και το Tab S9 στις 11 ίντσες.

Η κορυφαία εμπειρία προστατεύεται και υποστηρίζεται από τέσσερις γενιές αναβαθμίσεων του One UI και του Android OS, καθώς και από πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας. Έτσι, διασφαλίζεται η αβίαστη λειτουργία και ασφάλεια των προϊόντων για ευρύ χρονικό διάστημα.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME