Οι Τιμές των νέων iPhone ενδέχεται να είναι υψηλότερες, σύμφωνα με αναλυτή

Σύμφωνα με τον αναλυτή της βρετανικής τράπεζας Barclays, Tim Long, τα προσεχή μοντέλα iPhone 15 Pro της Apple πιθανότατα θα έχουν αυξημένη τιμή σε σχέση με τα τρέχοντα μοντέλα. Ο Long αποκάλυψε πως αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από συζητήσεις με εταιρείες της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ασία.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, το iPhone 15 Pro αναμένεται να κοστίζει περίπου 100 δολάρια περισσότερο από το iPhone 14 Pro, ενώ το iPhone 15 Pro Max θα είναι ακόμη πιο ακριβό, αυξάνοντας την τιμή του κατά 100 έως 200 δολάρια σε σύγκριση με το iPhone 14 Pro Max. Ωστόσο, οι τυπικές εκδόσεις των iPhone 15 και iPhone 15 Plus αναμένεται να διατηρήσουν τις ίδιες τιμές.

Συνεπώς, η τιμολόγηση για τη σειρά iPhone 15 στις ΗΠΑ αναμένεται να είναι ως εξής:

iPhone 15: 799 δολάρια (ίδια τιμή όπως πριν)

iPhone 15 Plus: 899 δολάρια (ίδια τιμή όπως πριν)

iPhone 15 Pro: 1.099 δολάρια (σε σύγκριση με τα προηγούμενα 999 δολάρια)

iPhone 15 Pro Max: 1.299 δολάρια (σε σύγκριση με τα προηγούμενα 1.099 δολάρια)

Οι φήμες κάνουν λόγο για έναν αναβαθμισμένο τηλεφακό στο iPhone 15 Pro Max, ο οποίος θα διαθέτει τεχνολογία περισκοπίου που επιτρέπει έως και 5-6x ζουμ, σε σύγκριση με το 3x που προσφέρουν τα μοντέλα iPhone 14 Pro. Αυτή η βελτίωση μπορεί να οδηγήσει σε μια αύξηση της τιμής του iPhone 15 Pro Max κατά περίπου 50 δολάρια, σύμφωνα με τον Long.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι εκτιμήσεις πρέπει να αντιμετωπίζονται ως προβλέψεις και δεν είναι πάντα απόλυτα ακριβείς. Στο παρελθόν, αναλυτές έχουν προβλέψει αυξήσεις τιμών που δεν επαληθεύτηκαν στην πράξη.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME