Αποκάλυψη iPhone 15: Η Apple Στρέφεται στο USB-C – Νέες Εικόνες και Λεπτομέρειες”

Μια ανατρεπτική ανακοίνωση προκαλεί αναστάτωση στον κόσμο της τεχνολογίας, που αφορά την Apple και την επερχόμενη γενιά iPhone 15. Οι ενδείξεις δείχνουν ότι, ακολουθώντας μια πολυαναμενόμενη τάση, η εταιρεία ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει τη μεγάλη μετάβαση από την θύρα Lightning στο USB-C. Κι ενώ δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, ήδη έχουν διαρρεύσει νέες εικόνες που μας προσφέρουν μια πρώτη και αρκετά συναρπαστική ματιά.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, το δημοφιλές portal gsmarena δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών που απεικονίζουν τις νέες USB-C θύρες των μοντέλων iPhone 15, iPhone 15 Plus και iPhone 15 Pro Max. Αυτές οι εικόνες αποτελούν βεβαίωση για την αναμενόμενη μετάβαση σε αυτήν την νέα γενιά θυρών. Τα εντυπωσιακά αυτά ευρήματα έφτασαν στο προσκήνιο μέσω του Twitter, προσφέροντάς μας μια επίσημη ματιά στις αναβαθμισμένες υποδοχές πάνω στις PCB των τηλεφώνων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα μοντέλα “οικονομικής” κατηγορίας iPhone 15 θα ενσωματώνουν την εντυπωσιακή τεχνολογία USB-C 2.0, προσφέροντας εντυπωσιακές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 480Mbps και φόρτιση ισχύος έως και 20W. Από την άλλη πλευρά του φάσματος, τα iPhone 15 και iPhone 15 Pro Max θα κατατάσσονται στην κατηγορία των συσκευών υψηλής απόδοσης, προσφέροντας υποστήριξη για ταχύτητες USB-C 3.2 με ακόμα καλύτερες επιδόσεις. Πρόκειται για την πρώτη επιδεκτική αναβάθμιση της ταχύτητας μετάδοσης δεδομένων στα iPhone μετά από περίπου 11 χρόνια εξέλιξης.

Επίσης, είχαν κυκλοφορήσει πρόσφατα φήμες που αναφέρονταν σε πιθανό περιορισμό των ταχυτήτων μεταφοράς δεδομένων και φόρτισης για τα αξεσουάρ και τα καλώδια φόρτισης USB-C που δεν εντάσσονται στο πρόγραμμα “Made for iPhone”. Αυτό σημαίνει πως οι ταχύτητες μετάδοσης και η γενική απόδοση δεν θα είναι ισοδύναμες με αυτές των επίσημων καλωδίων USB-C που διαθέτουν την σφραγίδα της Apple.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME