Το Black Friday Ξεκίνησε!

Η Samsung Ανανεώνει την Εμπειρία Android με Νέα Χαρακτηριστικά και Βελτιώσεις

Το πιο πρόσφατο λογισμικό της Samsung, το One UI 6.0, έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του σε δοκιμαστική έκδοση (beta) για τα Galaxy S23 και το κοινό αναμένει με ανυπομονησία τις νέες αλλαγές. Ας αναλύσουμε λοιπόν τι νέο φέρνει αυτή η ενημέρωση.

Οπτική Ανανέωση στο Σύστημα

Ένα από τα πιο βασικά σημεία της αναβάθμισης είναι η επανασχεδίαση στην εμφάνιση. Η Samsung παρουσιάζει μια νέα γραμματοσειρά που δίνει μια πιο μοντέρνα αίσθηση στο UI, ενώ είναι και πιο ξεκούραστη για τα μάτια.

Νέο Μενού Γρήγορων ρυθμίσεων και Emoji

Το νέο αναπτυσσόμενο μενού “Γρήγορες Ρυθμίσεις” είναι πιο λειτουργικό, με καλύτερη οργάνωση των επιλογών. Προστίθεται επίσης ένα νέο σετ από emoji, τα οποία ταιριάζουν πλέον με τις αντίστοιχες εκδοχές τους σε άλλες πλατφόρμες, κάτι που διευκολύνει την επικοινωνία.

Προσαρμογή της Οθόνης Κλειδώματος

Το One UI 6.0 προσφέρει περισσότερες επιλογές για προσαρμογή της οθόνης κλειδώματος. Μπορείτε να μετακινήσετε το ρολόι όπου επιθυμείτε και να επιλέξετε από περισσότερες γραμματοσειρές και στυλ.

Βελτιώσεις στην Εφαρμογή Κάμερας

Η εφαρμογή κάμερας τώρα προσφέρει περισσότερες επιλογές ρύθμισης, όπως τη δυνατότητα να εναλλάσσεστε μεταξύ φωτογραφιών 12 MP και 50 MP απευθείας από την οθόνη σας. Η λειτουργία βίντεο πλέον προσφέρει ευελιξία στην επιλογή ανάλυσης και ρυθμού καρέ, ενώ ο “Scene Optimizer” έχει μετακινηθεί στο “Advanced Intelligence Options.”

Ανανεωμένη Γκαλερί και Επεξεργασία Εικόνων

Η γκαλερί έχει αναπροσαρμοστεί για να καθιστά την πρόσβαση στις λεπτομέρειες της φωτογραφίας ευκολότερη, με την προσθήκη ενός κουμπιού “i” στην οθόνη. Επιπλέον, οι ρυθμίσεις επεξεργασίας είναι τώρα πιο οργανωμένες, και η διαδικασία έχει γίνει πιο φιλική προς τον χρήστη.


Βελτιώσεις στην Εφαρμογή Καιρού

Η εφαρμογή Καιρού αναβαθμίστηκε, προσφέροντας πλέον μια ευχάριστη γαλάζια όψη. Επιπλέον, η απεικόνιση των φάσεων της ανατολής και της σελήνης έχει βελτιωθεί, καθιστώντας την πληροφορία πιο ευανάγνωστη και λεπτομερή.

Περισσότερες Δυνατότητες στην Ασφάλεια και τη Μπαταρία

Με τη νέα λειτουργία “Auto Blocker,” η Samsung επεκτείνει τα μέτρα ασφαλείας, αποτρέποντας την εγκατάσταση εφαρμογών από μη εξουσιοδοτημένες πηγές. Επίσης, η σελίδα “Μπαταρία” έχει πλέον μεταφερθεί στην αρχική σελίδα των ρυθμίσεων, κάτι που βελτιώνει την προσβασιμότητα.


Εξελίξεις στη Λειτουργία “
Smart Select

Η Samsung ενισχύει τη λειτουργία “Smart Select” προσθέτοντας πληροφορίες για την αναλογία διαστάσεων και ενσωματώνοντας έναν μεγεθυντικό φακό. Αυτό επιτρέπει μεγαλύτερη ακρίβεια κατά τη διάρκεια της επιλογής και κοπής τμημάτων της οθόνης.

Κυματοειδείς Κινήσεις στη Μουσική

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που μπορεί να φαίνεται μικρό, αλλά κάνει μεγάλη διαφορά, είναι η προσθήκη animation κατά την αναπαραγωγή μουσικής. Αυτό προσθέτει αλλά και αναβαθμίζει την αισθητική και την διασκέδαση, κάνοντας την εμπειρία ακρόασης πιο ενδιαφέρουσα και ευχάριστη.

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME