Φήμες και Αλήθειες: Τι Νέο Μας Φέρνει το Samsung Galaxy S24 Ultra;

Η επερχόμενη σειρά Samsung Galaxy S24 έχει ήδη αρχίσει να συζητείται, με τον διάσημο leaker Ice Universe να προσφέρει πληροφορίες για το μοντέλο Ultra που κατακλύζουν το internet.

Ας αρχίσουμε με το σχεδιασμό. Εάν πιστέψουμε τα λεγόμενα του Ice Universe, το Galaxy S24 Ultra θα κάνει μια σημαντική αλλαγή στη διάταξη της οθόνης. Το νέο μοντέλο αναμένεται να είναι ελαφρώς πιο παχύ, φαρδύ, και στρογγυλεμένο στα πλαϊνά πλαίσια συγκριτικά με τον προκάτοχό του, το S23 Ultra.

Όσον αφορά την αναλογία διαστάσεων της οθόνης, αυτή πρόκειται να αλλάξει από 19,3:9 σε 19,5:9, κάτι που σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα είναι ελαφρώς πιο κοντό αλλά πιο φαρδύ και λεπτό.

Η αναλογία οθόνης αναμένεται να είναι περίπου 88%, η χαμηλότερη για μια ναυαρχίδα της Samsung από το Galaxy S10. Πολλοί ίσως αναρωτηθούν γιατί η Samsung παίρνει αυτή την απόφαση, ειδικά την εποχή που οι εταιρείες ανταγωνίζονται για τη μεγαλύτερη δυνατή οθόνη.

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φαίνεται να διατηρεί το ίδιο μέγεθος οθόνης με τον προκάτοχό του, το S23 Ultra. Ωστόσο, με τη μετάβαση σε επίπεδη οθόνη και αυξημένο πλάτος, το τηλέφωνο μπορεί να καταστεί πιο δύσκολο στην χρήση του με το ένα χέρι. Προσθέστε σε αυτό το πάχος μιας προστατευτικής θήκης και η εργονομία μπορεί να γίνει ακόμα πιο προκλητική.

Στα διαθέσιμα renders, η οθόνη του S24 Ultra παρουσιάζεται ως ένα τέλειο ορθογώνιο, το οποίο, σε συνδυασμό με τα στρογγυλότερα πλαϊνά πλαίσια, κάνει το τηλέφωνο να φαίνεται πιο ευρύχωρο απ’ ό,τι πιθανώς είναι στην πραγματικότητα. Σε αντίθεση, ένα render του ανταγωνιστικού iPhone 15 Ultra φαίνεται ότι η Apple προσανατολίζεται προς ένα πιο εργονομικό σχεδιασμό. 

close
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Νέο Υπηρεσίες @HOME